Bărbați celebri cu podoabă capilară implantată. Uite câți bani au plătit

Când ești cunoscut și ai bani faci totul ca să scapi de complexe. Este și cazul unor bărbați din showbiz care au apelat la implantul de păr pentru a arăta bine. Iată cine sunt și câ

separator
ți au scos din buzunar.

RTEmagicC_1traistariu_implant.jpgMihai Trăistariu

Complexat de chelia sa, cântărețul și-a făcut un implant de păr în Turcia. Trăistariu și-a implantat 3000 de grefe gratis, iar emisiunea „Happy Hour” a suportat toate costurile.

RTEmagicC_1111bittman_implant_par.jpgDan Bittman

Solistul trupei Holograf a profitat de perioada în care a stat departe de scenă din cauza problemelor cu vocea pentru a-și face un transplant de păr. Pentru a scăpa de chelie, Bittman ar fi plătit 4.000 de euro.

RTEmagicC_111sorin_akcent.jpgSorin  Brotnei, de la Akcent

Componentul trupei Akcent a recunoscut că în urmă cu mai bine de doi ani a suferit un implant de păr în Turcia, pentru care a scos din buzunar câteva mii de euro, însă nu regretă.

RTEmagicC_11gica_popescu.jpgGică Popescu

În 2010, Gică Popescu ar fi dat 50.000 de euro pentru a scăpa de chelie. Acesta ar fi făcut implantul de păr într-o clinică din Emiratele Arabe Unite, iar rezultatele sunt fabuloase. Are părul mai frumos și mai des decât în tinerețe.Cristi_Borcea

Cristi Borcea

Fostul acționar dinamovist și-a făcut implant de păr într-o clinică din SUA. Borcea ar fi plătit 4.000 pentru 3.500 de fire de păr care i-au fost „plantate”.

Radu Sîrbu a devenit iar tătic!
Articolul anterior
Regulile nescrise ale sportului!
Articolul următor
Alte articole interesante