Bismobil Kitchen îți arată care sunt tendințele pentru bucătării în 2019

Bucătăria joacă un rol foarte important pentru confortul nostru zilnic. Aici primim invitații, luăm micul dejun, pregătim și servim mesele în familie, ne relaxăm după o zi grea la locul de muncă. Cu siguranță, petrecem multe ore în această cameră, de aceea ea trebuie să fie primitoare, dar, în același timp, funcțională.

separator

Înainte să iei decizia de a achiziționa o bucătărie nouă, e necesar să te asiguri că va rămâne în trend pe 10 ani înainte.

Ce culori să alegi pentru bucătăria ta în 2019? Pentru ce materiale să optezi? Ce elemente decorative și accesorii sunt în tendințe în acest an? Compania Bismobil Kitchen specializată în producerea bucătăriilor la comandă îți prezintă tendințele pentru bucătării în 2019.

Bismobil Kitchen  este o companie producătoare de mobilier pentru bucătărie cu o experiența de 7 ani în domeniu. Ultimii doi ani au fost prodigioși, în contextul lansării unui plan de dezvoltare pe termen lung. Peste 300 de bucătării realizate în 2018 confirmă corectitudinea dar și necesitatea acestor pași, totodată acest fapt permite companiei să vină cu câteva sugestii în materie de tendințe.

MOBILA 

Stilul modern și minimalist este trendul anulul 2019 pentru mobilierul de bucătărie. Se va opta pentru a minimaliza numărul dulapurilor superioare și mai multe rafturi deschise, maximizând spațiul de depozitare pentru spațiile mai mici. Astfel, stocarea vizibilă devine o soluție optimă și vei putea scoate la iveală cea mai colorată veselă pe care o ai.

TOP CULORI 2019

În locul albului strălucitor, îți recomandăm să setezi un ton mai relaxant în bucătăria ta, optând pentru gri, caramel, bej, cafeniu. Iar dacă dorești să ieși din monotonia zilnică, albastrul este noul „neutru” împreună cu negru. La fel, paleta de culori cu verde bogat precum smaraldul reprezintă cea mai cunoscută și puternică tendință de culoare din 2019. Verdele prinde viață și energie oricărui spațiu. Astfel, se potrivește perfect bucătăriei – fiind locul cel mai energic dintr-o locuință!

MATERIALELE MOBILEI ȘI DECORUL 

Vei vedea o trece din nou la autenticul lemn, precum petele naturale în urma tăierii stejarului alb, nucului sau chiar arțarului. De asemenea, va prospera tendința industrială cu materii prime mate și patinate. Mai mult ca oricând, ideea de design „elementar” este importantă deoarece vom aduce elemente terestre precum betonul, lemnul, piatra naturală și chiar verdeața.

ACCESORII

Poate că mărimea contează, dar nu în 2019. Mânerele mai mici și accesoriile minimaliste revin în bucătăriile anului, permițând mobilierului să iasă în evidență și să strălucească. Deschiderea prin atingere devine tot mai utilizată, eliminând mânerul cu totul.

Dacă dorești să fii în topul trendurilor din 2019, caută finisaje calde și îndrăznețe care să adauge strălucire spațiului. Oțelul lucios și lustruit se întoarce spectaculos în copurile noastre de iluminat, mânere, robinete, accente pe mobilă și chiuvete.

ELECTROCASNICE INTEGRATE

Aspectul funcțional al bucatariei nu trebuie să fie ignorat în 2019. Alege electrocasnicele cele mai potrivite pentru nevoile tale, având în vizor că bucataria modern pune foarte mult accentul pe economie de spațiu. Într-o bucatarie modernă, aparatele electrocasnice sunt integrate discret în cadrul mobilierului. Frigiderul se ascunde în spatele unei uși, hota incorporată , iar mașina de spălăt vase își face loc în dulapul cu rol de bar.

Dacă planifici o bucătărie nouă, îți recomandăm să renunți la bucătăriile reci și impersonale. Vom redecora conceptul unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumină. Mai mult ca niciodată, bucătăria anului 2019 ar trebui să fie la modă și să oglindească stilul fiecărui proprietar personal distinctiv.

Pentru a vedea mai multe modele de bucătării accesați pagina web www.bismobilkitchen.md

Luați legătura cu reprezentanții companiei accesând pagina de facebook Bismobil Kitchen sau apelați la numărul de telefon 079619638

Vizitați Showroom Bismobil Kitchen pe următoarele adrese:

– Str. N. Testemițanu 17/6;

– Str. Calea Ieșilor 91 (Creator Mall);

– Str. Pan Halippa 18.

Guvernul Republicii Moldova face apel la cetățeni să participe la Ora Pământului

Ora Planetei va fi sărbătorită pe 25 martie. În acest sens, autoritățile fac apel la cetățeni și instituții să oprească curentul pentru o jumătate de oră.

Ziua Pământului 2022, în România: evenimentul care te ajută să înțelegi mai  bine starea planetei

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a îndemnat toată lumea să stingă luminile sâmbătă de la 20:30 la 21:00, relatează tv8.md.

„Prin această acțiune, mișcarea globală Ora Pământului își propune să arate că resursele naturale nu sunt inepuizabile, iar împreună putem contribui la conservarea acestor resurse prețioase”, a spus Daniel Vodă. 

Potrivit acestuia, instituțiile statului se vor alătura acestei acțiuni și vor stinge luminile din birouri și iluminatul stradal din jurul clădirilor.

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

Șeful TikTok, pus la zid: ,,TikTok este o armă a Partidului Comunist Chinez”

Audierea vine în contextul în care SUA cer companiei ByteDance, care are pachetul majoritar de acțiuni la TikTok, să vândă rețeaua de socializare unei companii din afara Chinei. În caz contrar, TikTok ar putea fi interzis în SUA, transmite digi24.ro.

Acuzații către șeful TikTok: TikTok este o armă a Partidului Comunist Chinez

În deschiderea audierilor, președinta Comisiei pentru Energie și Comerț, Cathy McMorris Rodgers, i-a transmis direct lui Shou Chew că TikTok ar trebui să fie interzis.

„Nu credem că TikTok va îmbrățișa vreodată valorile americane, valori ce țin de libertate, drepturile omului și inovație. Platforma dumneavoastră ar trebui să fie interzisă. Mă aștept ca astăzi să ziceți orice pentru a evita acest deznodământ… Nu vă credem. De fapt, pe măsură ce sărbătoriți faptul că aveți 150 de milioane de utilizatori americani de TikTok, devine clar că Congresul trebuie să acționeze de urgență. Vorbim de 150 de milioane de americani de la care (Partidul Comunist Chinez n.r.) poate aduna informații sensibile”, a spus Cathy McMorris Rodgers.

Șeful TikTok dă asigurări că datele americanilor vor fi protejate

Shou Chew a dat asigurări în fața Comisiei că guvernul chinez nu s-a amestecat niciodată în afacerile companiei. Acesta a spus că 60% din ByteDance, care deține rețeaua de socializare, aparține unor companii internaționale.

Potrivit CNN și BBC, însă, directorul general al TikTok a avut dificultăți mari să vorbească în timpul audierilor, deoarece a fost în mod constant întrerupt.

„Partidul Comunist Chinez crede că are ultimul cuvânt de spus în privința companiei dumneavoastră”, a fost replica republicanului Michael Burgess, în timp ce Shou Chew dădea aceste explicații.

Președinta Comisiei, Cathy McMorris Rodgers, a continuat în aceeași linie.

„Pentru americanii care ne urmăresc, ascultați: TikTok este o armă a Partidului Comunist Chinez care este folosită să vă spioneze, să manipuleze ceea ce vedeți și pentru a exploata generațiile viitoare”, a declarat aceasta.

Într-un schimb de replici cu membra comisiei Anna Eshoo, directorul general al TikTok a spus că datele americanilor vor fi protejate după implementarea proiectului Texas.

Proiectul Texas prevede o supraveghere a guvernului SUA și a unor companii terțe, precum Oracle, asupra practicilor TikTok în Statele Unite.

„Nu am văzut nicio dovadă că guvernul Chinei are acces la aceste date. Nu ni le-au cerut niciodată, nu le-am furnizat”, a spus Shou Chew.

„Mi se pare ridicol”, a replicat Anna Eshoo.

„Angajamentul nostru este să mutăm datele (TikTok n.r.) în Statele Unite, să le stocăm pe teritoriul american, cu ajutorul unei companii americane sub supravegherea personalului american”, a continuat Shou Chew.

„Nu cred că ați spus sau făcut nimic pentru a ne convinge”, a replicat Anna Eshoo.

TikTok ar pune în pericol tinerii

Frank Pallone, un alt membru al comisiei, i-a reproșat lui Shou Chew că TikTok promovează conținut periculos pentru tineri. În timpul audierilor, a fost prezentat cazul unui adolescent care s-a sinucis după ce ar fi văzut pe TikTok conținut care promova automutilarea.

„Copiii și adolescenții sunt în special vulnerabili. Folosirea rețelelor media interactive și a dispozitivelor digitale sunt asociate cu un nivel ridicat de depresie în rândul elevilor. Cercetările arată că algoritmii TikTok recomandă adolescenților clipuri video care exacerbează sentimentele de stres emoțional, inclusiv videoclipuri care promovează sinuciderea, automutilarea și tulburările alimentare”, a spus Frank Pallone.

Temerile că TikTok colectează date care ar ajunge la agențiile guvernamentale chineze au determinat SUA și mai multe state europene să interzică folosirea rețelei pe dispozitivele angajaților din sectorul public.

Donează pentru confecționarea perucilor destinate femeilor care luptă cu cancerul
Articolul anterior
Hackerii l-au atacat pe Ionel Istrati. Interpretul a reușit să depisteze cine este infractorul! Vezi video
Articolul următor