Bismobil Kitchen îți arată care sunt tendințele pentru bucătării în 2019

Bucătăria joacă un rol foarte important pentru confortul nostru zilnic. Aici primim invitații, luăm micul dejun, pregătim și servim mesele în familie, ne relaxăm după o zi grea la locul de muncă. Cu siguranță, petrecem multe ore în această cameră, de aceea ea trebuie să fie primitoare, dar, în același timp, funcțională.

separator

Înainte să iei decizia de a achiziționa o bucătărie nouă, e necesar să te asiguri că va rămâne în trend pe 10 ani înainte.

Ce culori să alegi pentru bucătăria ta în 2019? Pentru ce materiale să optezi? Ce elemente decorative și accesorii sunt în tendințe în acest an? Compania Bismobil Kitchen specializată în producerea bucătăriilor la comandă îți prezintă tendințele pentru bucătării în 2019.

Bismobil Kitchen  este o companie producătoare de mobilier pentru bucătărie cu o experiența de 7 ani în domeniu. Ultimii doi ani au fost prodigioși, în contextul lansării unui plan de dezvoltare pe termen lung. Peste 300 de bucătării realizate în 2018 confirmă corectitudinea dar și necesitatea acestor pași, totodată acest fapt permite companiei să vină cu câteva sugestii în materie de tendințe.

MOBILA 

Stilul modern și minimalist este trendul anulul 2019 pentru mobilierul de bucătărie. Se va opta pentru a minimaliza numărul dulapurilor superioare și mai multe rafturi deschise, maximizând spațiul de depozitare pentru spațiile mai mici. Astfel, stocarea vizibilă devine o soluție optimă și vei putea scoate la iveală cea mai colorată veselă pe care o ai.

TOP CULORI 2019

În locul albului strălucitor, îți recomandăm să setezi un ton mai relaxant în bucătăria ta, optând pentru gri, caramel, bej, cafeniu. Iar dacă dorești să ieși din monotonia zilnică, albastrul este noul „neutru” împreună cu negru. La fel, paleta de culori cu verde bogat precum smaraldul reprezintă cea mai cunoscută și puternică tendință de culoare din 2019. Verdele prinde viață și energie oricărui spațiu. Astfel, se potrivește perfect bucătăriei – fiind locul cel mai energic dintr-o locuință!

MATERIALELE MOBILEI ȘI DECORUL 

Vei vedea o trece din nou la autenticul lemn, precum petele naturale în urma tăierii stejarului alb, nucului sau chiar arțarului. De asemenea, va prospera tendința industrială cu materii prime mate și patinate. Mai mult ca oricând, ideea de design „elementar” este importantă deoarece vom aduce elemente terestre precum betonul, lemnul, piatra naturală și chiar verdeața.

ACCESORII

Poate că mărimea contează, dar nu în 2019. Mânerele mai mici și accesoriile minimaliste revin în bucătăriile anului, permițând mobilierului să iasă în evidență și să strălucească. Deschiderea prin atingere devine tot mai utilizată, eliminând mânerul cu totul.

Dacă dorești să fii în topul trendurilor din 2019, caută finisaje calde și îndrăznețe care să adauge strălucire spațiului. Oțelul lucios și lustruit se întoarce spectaculos în copurile noastre de iluminat, mânere, robinete, accente pe mobilă și chiuvete.

ELECTROCASNICE INTEGRATE

Aspectul funcțional al bucatariei nu trebuie să fie ignorat în 2019. Alege electrocasnicele cele mai potrivite pentru nevoile tale, având în vizor că bucataria modern pune foarte mult accentul pe economie de spațiu. Într-o bucatarie modernă, aparatele electrocasnice sunt integrate discret în cadrul mobilierului. Frigiderul se ascunde în spatele unei uși, hota incorporată , iar mașina de spălăt vase își face loc în dulapul cu rol de bar.

Dacă planifici o bucătărie nouă, îți recomandăm să renunți la bucătăriile reci și impersonale. Vom redecora conceptul unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumină. Mai mult ca niciodată, bucătăria anului 2019 ar trebui să fie la modă și să oglindească stilul fiecărui proprietar personal distinctiv.

Pentru a vedea mai multe modele de bucătării accesați pagina web www.bismobilkitchen.md

Luați legătura cu reprezentanții companiei accesând pagina de facebook Bismobil Kitchen sau apelați la numărul de telefon 079619638

Vizitați Showroom Bismobil Kitchen pe următoarele adrese:

– Str. N. Testemițanu 17/6;

– Str. Calea Ieșilor 91 (Creator Mall);

– Str. Pan Halippa 18.

Donează pentru confecționarea perucilor destinate femeilor care luptă cu cancerul
Articolul anterior
Hackerii l-au atacat pe Ionel Istrati. Interpretul a reușit să depisteze cine este infractorul! Vezi video
Articolul următor
Alte articole interesante