Brigitte Macron, acuzată că se poartă de parcă ar fi ,,Regina Franței”

Brigitte Macron, soția președintelui francez Emmanuel Macron, a fost criticată dur, după ce a încalcat protocolul și, în loc să stea în spatele soțului ei la ceremoniile oficiale, a insistat să îi stea alături.

separator

„O femeie nu trebuie să fie așezată în spatele bărbatului”, a declarat soția președintelui francez pentru postul de radio RTL, informează Politico.

Poziția primei-doamne a Franței a stârnit reacții dure pe rețelele de socializare, astfel că Brigitte Macron a fost acuzată că se poartă „de parcă ar fi Regina Franței”. Șeful său de cabinet, Tristan Bromet, a declarat publicației The Times că Brigitte percepe rolul pe care îl are în stat pornind de la „cuplul pe care îl formează cu Emmanuel Macron: o uniune modernă, în care femeia se află la același nivel cu bărbatul ei”.

În luna septembrie, la ONU, Brigitte Macron a refuzat să fie așezată în al doilea rând, alături de soțiile altor lideri internaționali, și a decis să se așeze alături de delegația franceză.

Analiștii se așteaptă ca prima-doamnă a Franței să încalce protocolul și în cadrul vizitei oficiale pe care cuplul prezidențial francez urmează să o efectueze în China.

sursa: www.stirileprotv.ro

13 bebeluși celebri care s-au născut în 2017!
Articolul anterior
O tânără în scaun cu rotile a devenit medic
Articolul următor
Alte articole interesante