Cadourile destinate mai multor copii nevoiași din Moldova, au fost interzise la vamă

Un microbuz plin cu cărți și cadouri care venea din România în Moldova a fost oprit la vamă și supus unui control strict.

separator
Alexandru Rotaru, un voluntar care face parte din asociația „Există un EROU în fiecare dintre VOI”, a rămas profund dezamăgit de activitatea unui post vamal care nu a permis să introducă bunurile donate de un grup de români pentru copiii nevoiași din Moldova, transmite știri.md.

„Ne am convins încă o dată, vama de pe Prut nu este doar o rușine națională, dar și un mare impediment în implementarea proiectelor dedicate românilor din R. Moldova”, a menționat voluntarul. „O dubă plină, jumate cu cărți donate de buni români din țară, cealaltă jumătate cu haine donate de alți buni români din Italia. Pericolul de această dată nu a fost reprezentat de cărți, care după lungi negocieri au fost lăsate să treacă vama, dar de cadourile destinate mai multor copii nevoiași, fiind nevoiți să le urcăm într-o altă mașină, din care să le recuperăm și să le întoarcem spre România. Din păcate concluzia zilei, e că autoritățile dintre Prut și Nistru funcționează în interesul oricui, mai puțin a cetățenilor cu adevărat nevoiași”, a mai adăugat Alexandru Rotaru.

Lacrimi și durere la Ialoveni. Elizaveta se ducea la școală pentru a susține examenul la vioară, însă nu a mai ajuns
Articolul anterior
A ajuns în stare gravă la spital, după un avort provocat. Rudele acuză medicul
Articolul următor
Alte articole interesante