Călugărița care a câștigat “Vocea Italiei” a renunțat la viața monahală și este acum de nerecunoscut

Cristina Scuccia, călugărița care a câștigat “Vocea Italiei”, este de nerecunoscut în prezent. Nu doar că a renunțat la viața monahală, dar acum și-a scos în evidență și senzualitatea, fiind extrem de feminină și de cochetă. Cristina Scuccia a apărut zilele trecute la o emisiune de televiziune din Spania și a anunțat cu ce se ocupă în prezent.

În 2014, sora Cristina Scuccia câștiga „Vocea Italiei”, reușind să impresioneze juriul cu vocea sa, cu prezența scenică și cu firea ei dezinvoltă. A cântat hitul „No One”, al Aliciei Keys, iar juriul a rămas fără cuvinte, mai ales când s-au întors scaunele și au văzut că pe scenă este o călugăriță. „Am un dar și am vrut să-l împărtășesc cu voi”, a declarat atunci sora Cristina, care a și câștigat concursul „Vocea Italiei”, interpretând în finală “What a Feeling”, din filmul Flashdance, scrie libertateapentrufemei.ro.

Cum arată și cu ce se ocupă acum sora Cristina Scuccia

La acea vreme, Cristina Scuccia era măicuță la mănăstirea “Ursuline Sisters of the Holy Family”, din Milano și nu părea dispusă să renunțe la cele sfinte pentru a face o carieră în muzică. Iată, încă, că viața a avut alte planuri pentru ea. Potrivit The Guardian, Cristina Scuccia a renunțat la viața de călugăriță, iar acum este ospătăriță în Spania. Ea și-a făcut apariția la emisiunea „Verissimo”, unde a uimit cu transformarea radicală. Frumoasă, sigură pe ea, machiată, coafată, îmbrăcată într-un costum roșu și încălțată cu pantofi cu toc, Cristina Scuccia a vorbit despre noua ei viață.

Călugărița care a câștigat „Vocea Italiei” este acum chelneriță

„Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine. Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna dificilă, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?”, a spus ea, potrivit The Guardian. Cristina Scuccia a spus în emisiune că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog după decizia de a renunța la viața monahală. „Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”.

Doi magistrați, numiți de CSM în cadrul Colegiului pentru selecția și evaluarea judecătorilor

CSM a numit doi noi judecători în Colegiul pentru selecția și evaluarea judecătorilor. Dumitru Racoviță și Ghenadie Mîra au fost aleși în urma unui concurs încheiat astăzi, scrie tv8.md.

Dumitru Racoviță este judecător la Judecătoria Ungheni, iar Ghenadie Mîra președinte interimar al Curții de Apel Centru, fosta Curte de Apel Chișinău.

În cadrul concursului pentru suplinirea funcțiilor vacante de membru al Colegiului pentru selecția și evaluarea judecătorilor, din rândul judecătorilor, s-au înscris 6 candidați. Trei dintre ei, Stanislav Grosu, de la Judecătoria Bălți, Eugeniu Beșelea, de la Judecătoria Chișinău, și Vitalie Pîslariuc, de la Judecătoria Orhei, au depus cereri de retragere din concurs.

Vladislav Schibin, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, intervievat în ședință, nu a primit susținerea CSM.

Pe 19 decembrie, Adunarea Generală a Judecătorilor i-a ales în acest colegiu pe Ion Talpa – președintele Curții de Apel Nord, Petru Păun – judecător de la Judecătoria Chișinău și Adrian Cerbu – judecător al Judecătoriei Criuleni.

CSM mai urmează să selecteze 4 reprezentanți ai societății civile în acest colegiu.

Precizare importantă de la șeful „Moldovagaz” cu privire la achizițiile de gaze

SA Moldovagaz a contractat volumele necesare de gaze naturale, care vor asigura integral pînă la sfîrșitul lunii martie 2025 consumul malului drept al Nistrului, inclusiv al întreprinderilor din complexul energetic, al agenților economici și organizațiilor bugetare, scrie noi.md.

Despre acest lucru a declarat președintele interimar al Consiliului SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, menționînd că a făcut această precizare ca urmare a numeroaselor solicitări. Anterior, el a spus că Moldovagaz SA a luat act de decizia Gazprom de a limita, începînd cu 1 ianuarie 2025, ora locală 7.00, furnizarea gazelor naturale către Moldova pînă la un volum de 0 metri cubi pe zi. Vadim Ceban a declarat că, începînd cu decembrie 2022, toate gazele naturale furnizate de Gazprom în volum de 5,7 milioane de metri cubi pe zi au fost redirecționate de Moldovagaz SA către regiunea transnistreană a Moldovei. În același timp, gazele naturale pentru consumatorii din dreapta Nistrului au fost achiziționate de pe piețele regionale și europene. „Moldovagaz SA a contractat volumele necesare de gaze, care vor acoperi integral tot consumul malului drept pînă la sfîrșitul lunii martie 2025”, a subliniat atunci șeful Moldovagaz.

Tiraspolul refuză ajutorul Chișinăului pentru a depăși criza din regiune provocată de sistarea livrării gazelor din Rusia

Liderii de la Tiraspol refuză ajutorul propus de autoritățile de la Chișinău pentru a depăși criza din regiunea transnistreană, provocată de sistarea livrării gazelor din Rusia. Despre aceasta a anunțat președintele Maia Sandu, într-un video publicat după întrevederea de dimineață cu prim-ministrul Dorin Recean, vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian și șeful Legislativului, Igor Grosu, transmite IPN.

„Guvernul și partenerii externi au propus ajutor umanitar: alimente, medicamente, combustibil, generatoare, transportarea bolnavilor de pe malul stâng pe cel drept. Dar regimul de la Tiraspol a refuzat toate aceste ajutoare”, a comunicat Maia Sandu.

Potrivit președintelui Republicii Moldova, lucrurile sunt mai complicate pentru malul stâng, în această perioadă de criză energetică. „Vom vedea cum se vor desfășura lucrurile, dar autoritățile de la Chișinău fac totul ca să ușureze situația cetățenilor din regiunea transnistreană”, a promis șeful statului, Maia Sandu.

Nu mai trimiteți sticle cu vin rudelor din străinătate! Licorile sunt confiscate la punctele de trecere: ”Pute vama a drojdii!”
Articolul anterior
De ce te dor dinții când ești răcit
Articolul următor