Câte tatuaje are Nicoleta Nucă? Artista le-a arătat pe toate!

Stabilită de mulți ani peste Prut, acolo unde a reușit să își consolideze o solidă carieră muzicală, Nicoleta Nucă a dezvăluit recent o pasiune a sa. Interpreta cu origini basarabene este cucerită de tatuaje și așa se face că are nu mai puțin de 12 desene pe corpul ei.

separator
Dacă până de curând avea grijă ca arta și simbolistica să meargă mână în mână, fiecare tatuaj însemnând ceva pentru ea, ultimul ales a venit strict din dorința de a avea un tatuaj mare, la vedere, unul decorativ.

,,Tatuajul de pe mână este cel mai proaspăt din arsenalul meu. Acum am 12. Celelalte 11 au o semnificație pentru mine. Ultimul, în schimb, a fost făcut în scop pur decorativ. Mi-am dorit foarte mult să acopăr un tatuaj de care mă plictisisem și pe care nu-l mai doream și totodată să realizez acest tatuaj mare, pe care mă tot pregăteam psihic să-l fac. S-au aranjat planetele și în primăvară am zis că e momentul”, a mărturisit artista, într-un interviu pentru Libertatea.
Spune că e atât de mulțumită de rezultat, încât se gândește să-l continue către umăr, acoperindu-și toată mâna: „Nu știu care va fi forma finală, cert e că nu o să-l colorez. Este un tatuaj negru. Mă gândesc dacă să-l fac și mai mare… Însă nu acum, pentru că m-a costat foarte multe ore din viață acest tatuaj. Cred că în total au fost undeva la 18 ore, fiindcă sunt multe detalii mărunte”.

,,Nu am făcut absolut nimic pentru a diminua din durere. Cremele cu efect calmant schimbă textura pielii, iar desenul își pierde din calitate. Aș fi riscat să-mi stric tatuajul. Așa că am suportat. Am tolerat cu greu, pentru că a durut atât de rău în unele zone că mai aveam puțin și mușcam din fotoliu”, a mai mărurisit Nicoleta Nucă.

Doi arbori solari fotovoltaici au fost instalați în Chișinău. Foto!
Articolul anterior
Furtună violentă în peninsula Halkidiki din Grecia: 6 turiști au murit, iar peste o sută au fost răniți
Articolul următor
Alte articole interesante