Caz șocant! O rusoaică s-a căsătorit cu fiul său după ce a divorțat de tatăl băiatului. Acum au doi copii împreună

O influenceriță din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg , după ce a divorțat de tatăl acestuia și a făcut doi copii cu el. Marina Balmasheva, în vârstă de 38 de ani, este din Rusia și a locuit cu soțul ei Alexey, timp de mai bine de 10 ani, înainte ca relația lor să se încheie cu divorț, scrie unica.ro.

Marina s-a îndrăgostit de fiul ei când acesta era la facultate

Când Marina și Alexey erau împreună, Vladimir avea doar șapte ani. Ea l-a ajutat pe bărbat să-l crească împreună cu alți cinci copii adoptați. Mulți ani mai târziu, într-o zi când Vladimir Shavyrin a venit acasă din vacanță, fiind student la Universitate, Marina a început să-l vadă cu alți ochi. Între cei doi a început o poveste de dragoste, fără știrea lui Alexey. În cele din urmă, influencerița și-a părăsit soțul pentru a se putea căsători cu fiul ei vitreg.

”Eram într-o dispoziție bună, dar puțin jenată”

După separarea de soț, ea a distribuit în mediul online un videoclip cu momentul în care s-a căsătorit cu Vladimir Shavyrin, fiul fostului ei soț, dezvăluind la momentul respectiv că așteaptă primul copil. Postarea ei a stârnit un val de controverse în mediul online, internauții criticând dur decizia femeii.

”Am mers cu mașina până la Starea Civilă, nici măcar nu aveam o perie de păr la mine. Inelele erau în mașină. Eram într-o dispoziție bună, dar puțin jenată. După oficializare, ne-am îmbrăcat în haine tipice de nuntă și ne-am bucurat de o recepție drăguță la un restaurant local cu mai mulți oaspeți” – a spus femeia, citată de Daily Mail.

Cei doi au în prezent doi copii, o fată și un băiat. Fostul soț o acuză pe Marina că i-a sedus fiul. „Ea l-a sedus pe fiul meu… El nu avusese o iubită înaintea ei. Nu îi era jenă să întrețină raporturi intime cât eram acasă. Aș fi iertat-o ​​că înșală, dacă nu ar fi fost fiul meu… Fugea spre patul fiului meu din dormitorul nostru când dormeam. După aceea se întorcea și stătea în pat cu mine de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.” –  a mărturisit bărbatul.

Marina spune acum că în mariajul anterior anterioar „nu trăia, ci se prefacea” „Am regretat că am distrus familia? Da și nu. Mi-a fost rușine că am ucis relația dintre mamă și tată. Am vrut să mă întorc la fostul meu? Nu. Simt furie și ură față de el? Nu mai simt. Este o persoană bună și un tată minunat pentru copiii noștri. Cum au luat copiii schimbările? Cu mult calm. Ce [am] astăzi? Sunt căsătorită. M -am mutat într-un oraș mai mare. Îmi place și sunt iubită.” –  a declarat femeia.
Mai mulți oficiali au depus flori la Ambasada Ucrainei la Chișinău

Astăzi, 24 februarie, se împlinesc doi ani de război în Ucraina. În tot acest timp, milioane de persoane au fugit din țara vecină, iar zeci de mii de soldați ucraineni și-au pierdut viața în luptele împotriva Rusiei.

Mai mulți oficiali au depus flori la Ambasada Ucrainei în R. MoldovaFoto: European Union in the Republic of Moldova/Facebook

Ambasadorul UE și ambasadorii statelor membre ale UE Uniunii Europene au depus flori în fața Ambasadei Ucrainei la Chișinău.

Potrivit Delegației UE la Chișinău, cei prezenți au adus un omagiu forței și curajului națiunii ucrainene care luptă pentru viitor mai bun.

„Astăzi se fac doi ani de când Putin și Rusia au inițiat o invazie de scară largă împotriva unui popor rezistent, cu o voință de fier și speranță pentru un viitor mai bun. Pentru a păstra amintirea vie, aducem un omagiu forței și curajului națiunii ucrainene. Împreună transmitem un mesaj puternic de solidaritate, stând umăr la umăr cu prietenii noștri ucraineni. Vom sprijini Ucraina și poporul ei în timp ce își continuă drumul către pace și o zi de mâine mai luminoasă”, se arată în mesajul Delegației UE.

Primarul Ion Ceban, la doi ani de război: ,,Rămânem solidari cu poporul ucrainean”

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a transmis un mesaj, astăzi, 24 februarie, când se împlinesc doi ani de când Rusia a pornit un război împotriva Ucrainei.

,,2 ani de război în Ucraina. Din prima zi, noi, moldovenii, am fost alături și am ajutat cetățenii ucraineni și rămânem solidari cu poporul ucrainean.

PACE dorim în toată lumea și în țara vecinilor noștri. Și aici, acasă, cetățenii noștri își doresc siguranță, liniște și încredere în ziua de mâine.

În semn de solidaritate astăzi Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău și Arcul de Triumf vor fi iluminate în culorile drapelului Ucrainei”, a transmis Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Teren public de peste trei hectare din Capitală, dobândit ilegal. Procuratura a inițiat investigații

Un grup criminal organizat este investigat de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale pentru dobândirea ilegală a unui teren public de peste 3,3 hectare din municipiul Chișinău, prin folosirea unei încheieri judecătorești false.

Astfel, procurorii PCCOCS s-au autosesizat și au pornit o urmărire penală, în rezultatul căreia au acumulat suficiente probe care ar permite solicitarea arestării a doi membrii ai grupului criminal organizat.

În acest sens, cei doi au fost anunțați în căutare internațională, iar procurorii PCCOCS au depus demers la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, care urmează a fi examinat în contumacie.

În cazul satisfacerii demersului procurorilor, cei doi învinuiți urmează să fie arestați pentru 30 de zile imediat după stabilirea locului aflării și reținerea acestora.

Reprezentanții PCCOCS menționează că investigațiile pe caz continuă și în privința altor terenuri și imobile pretins a fi dobândite ilicit de către membrii grupului criminal organizat.

Promisiuni electorale: Pâine de 1 leu, iar lumina și căldura – gratis
Articolul anterior
Prințesa Leonor va deveni, oficial, succesoarea tronului Spaniei
Articolul următor