,,Cel mai sexy moldovean” filmează alături de celebrul actor indian Salman Khan

Moldoveanul Victor Șuiu pregătește o noutate de proporții. Deocamdată, nu se știe cu exactitate care va fi finalul, căci e vorba despre o surpriză. Ceea ce se cunoaște în acest moment este faptul că moldoveanul sexy, stabilit în Dubai, acolo unde își promovează cariera sa în calitate de model, a mers în Mumbai pentru a participa la filmări alături de cunoscutul actor indian Salman Khan.

separator

„Filmări în Mumbai cu starul Bollywood-ului Salman Khan. Pe 15 și 16 iulie vom filma în Dubai, sunteți bineveniți pebntru un selfie”, comunică Victor Șuiu pe facebook.

Victor Șuiu este originar din Fălești, Republica Moldova. După ce a absolvit Academia de Studii Economice, acesta s-a făcut fotomodel.

Tânărul duce un mod de viață activ, face sport și reușește să cucerească publicul și agențiile de publicitate. Victor a apărut în mai multe ședințe foto și video publicitare. Moldoveanul a filmat pentru Toshiba, Toyota, New Balance și altele.

În 2017, tânărul s-a clasat pe locul 3 la concursul de frumusețe Dubai Man of the World ”International Men’s Pageant”, unde au concurat participanți din 27 de țări.

Un bărbat a făcut o criză de epilepsie în timp ce era la volan
Articolul anterior
O elevă a contestat toate notele primite la BAC şi a obţinut 10 pe linie
Articolul următor
Alte articole interesante