Cel mai îndrăgit brand polonez de produse de casă, acum și la noi. Vino și descoperă „Home and You”

Home & You” – magazinul cu peste 150 de filiale în toată lumea a ajuns acum și la Chișinău. Lumea decorațiunilor și obiectelor pentru casă este concentrată într-un singur loc, unde fiecare obiect reflectă stilul său propriu, unde mereu domneşte atmosferă de sărbătoare şi confort, iar personalul este mereu atent şi informat. Îi găsești în etajul II al Zity Mall.

separator
Lanţul de magazine „Home & You” a fost înfiinţat în anul 2006 în Polonia, acest brand a fost îndrăgit într-atât de mult de toţi, că în scurt timp au fost deschise 150 filiale în toată lumea. În primăvara 2019, rețeaua de magazine a inaugurat unul și la noi, în centrul comercial Zity Mall. Magazinul a fost apreciat şi de chişinăuieni pentru originalitatea şi unicitatea stilului. Vitrinile amenajate cu gust şi originalitatea sortimentului au atras atenţia vizitatorilor.

Magazinul este separat în 5 zone: camera de oaspeţi, bucătărie, camera de baie şi dormitor. În fiecare zonă veţi găsi o mulţime de colecţii în diverse stiluri, pentru orice gust şi buzunar. În ajunul sărbătorilor de iarnă, puteți procura cadouri pentru persoanele dragi şi apropiate. În magazin, puteţi primi certificate în sumă de: 500, 1000 şi 2000 MDL.Categoriile de mărfurile disponibile:

  • Ceramică şi porţelan de colecţie;
  • Porţelan pentru masă, sticlă şi ceramică;
  • Mărfuri pentru bucătărie şi camera de masă;
  • Obiecte de interior, cadouri şi suvenire;
  • Mărfuri pentru camera de baie şi WC;
  • Mărfuri pentru dulap şi aranjarea obiectelor pentru păstrare;
  • Mărfuri pentru curăţenie şi menţinerea ei;
  • Mărfuri pentru copii;
  • Mărfuri pentru vilă, picnic, odihnă şi călătorii.

La „Home & You” puteți alege cadouri pentru angajaţii şi partenerii companiei voastre. Magazinul a pregătit vouchere cadou și o colecţie specială. În magazinul nostru vă veţi simţi ca în poveste, plimbându-vă printre vitrine. Suvenire de Crăciun şi Revelion, coroane decorative, brăduţi pufoşi, jucării cu eroi din poveşti. Accesoriile şi jucăriile vor crea o atmosferă magică şi vor umple locuinţa voastră de un confort deosebit!

Magazinul „Home & You” este o lume uimitoare, plină de arome gingaşe, cu veselă elegantă, cu atmosferă de sărbătoare, cadouri unice şi obiecte stilate.   

O nouă escrocherie în mediul online: papuci de brand ,,Nike” la 38 de lei

Pe cel puțin patru pagini de Facebook – „Sportlandia MD”, „Sportlandia MD”, „MD Sportlandia” și „MD Sportlandia” – create în ultimele zile, au apărut anunțuri care propun spre vânzare încălțăminte „Nike” la prețul de 38 de lei.

O nouă escrocherie întâlnită în mediul online: Nike la 38 de lei

Este o escrocherie online cu folosirea neautorizată a însemnelor vizuale ale magazinului „Sportlandia Moldova”, transmite stopfals.md.

Compania a anunțat despre apariția unor site-uri și conturi false care nu au legătură cu activitățile sale, fiind „create în scopuri frauduloase”. 

„Nu faceți click pe linkuri suspecte și nu lăsați informații personale pe platforme terțe”, a îndemnat compania pe pagina sa de Facebook

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a cântat la chitară într-un bar, în timpul vizitei la Kiev

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a cântat o interpretare a piesei „Rockin’ in the Free World” a lui Neil Young, alături de o trupă locală, într-un bar numit Diktat, în timpul călătoriei sale surpriză la Kiev.

Melodia a fost lansată de Neil Young în 1989, după ce un concert planificat în Uniunea Sovietică a fost anulat, scrie news.ro.

„Soldaţii voştri, cetăţenii voştri – în special în nord-est, în Harkov – suferă enorm. Dar ei trebuie să ştie, voi trebuie să ştiţi, Statele Unite sunt alături de voi, o mare parte din lume este alături de voi şi ei luptă nu doar pentru o Ucraină liberă, ci pentru o lume liberă. Iar lumea liberă este şi ea cu voi”, a spus Blinken, înainte de a cânta.

Pe reţelele de socializare, unii ucraineni au criticat alegerea de a cânta într-un bar, în timp ce situaţia de pe front era atât de tensionată, iar alţii au lăudat acţiunea.

Şefii diplomaţiilor americană şi ucraineană, Antony Blinken şi Dmytro Kouleba, au luat prânzul la Kiev, într-o pizzerie fondată de un veteran al războiului cu Rusia.

Vizita surpriză a secretarului de stat american a fost menită să asigure ţara că Washingtonul va oferi ajutor militar.

Dmitro Kuleba l-a întâmpinat pe Blinken la intrarea în local şi, după o îmbrăţişare, cei doi bărbaţi au petrecut aproximativ patruzeci de minute în interior, savurând o pizza, au constatat la faţa locului jurnaliştii AFP.

„Trebuie să spun că, în calitate de cunoscător de pizza, aşa cum sunt majoritatea americanilor, cred că pizza de aici este superbă. O recomand cu căldură”, a declarat Antony Blinken.

Blinken a sosit la Kiev marţi dimineaţă pentru a reasigura Ucraina cu privire la sosirea ajutorului militar american, întârziat de mai multe luni din cauza disputelor din Congres.

La rândul său, armata rusă a dat asigurări marţi că „avansează în profunzime” în regiunea de frontieră Harkov (nord-est), unde a lansat o nouă ofensivă la 10 mai. 

Rușii au atacat astăzi un centru de recreere din Harkov: sunt raportați 5 morți și 16 răniți

Cel puţin cinci persoane au fost ucise şi 16 rănite duminică, într-o zonă de recreere din afara oraşului Harkov, în urma unor lovituri aeriene ruse, au anunţat oficiali locali citaţi de Reuters.

Bilanţul morţilor şi răniţilor a fost anunţat de primarul din Harkov, Igor Terehov. „Exploziile auzite la Harkov în jurul prânzului s-au produs într-o suburbie din apropiere. Două rachete ruse au lovit un centru de recreere unde oamenii se relaxau, ucigând cinci persoane şi rănind alte 16”, a afirmat el pe reţeaua de mesagerie Telegram, potrivit Agerpres.

Corespondenţii Reuters au văzut zona de recreere distrusă după ce salvatorii de la faţa locului spun că a fost o explozie puternică, urmată de o a doua 15-20 de minute mai târziu.

Mărturiile oamenilor din Harkov, după atacul rușilor

Valentina, o femeie de 69 de ani care trăia în apropiere de complex, era acasă când s-a produs explozia. Ea le-a spus plângând ziariştilor că soţul ei a fost ucis în explozie.

Era lângă apă, a relatat ea, arătând zona unde acum se mai află doar un crater, dărâmături şi cadavre. „Este foarte dureros să-mi pierd casa, soţul, tot ce am pe lume. Ei (ruşii) sunt animale, de ce trebuie să omoare oameni?”, a mai spus ea.

În ultimele săptămâni, oraşul Harkov şi regiunea cu acelaşi nume au fost vizate constant de atacuri cu rachete ruseşti şi bombe ghidate, în contextul în care trupele ruse au lansat o ofensivă în nord-estul regiunii.

„Nu erau soldaţi aici. Era duminică, oamenii au venit aici pentru a se odihni, copii urmau să fie aici, femei însărcinate, odihnindu-se, încercând să trăiască normal”, a declarat Yaroslav Trofimko, inspector de poliţie la poliţia locală.

O adolescentă, lovită de un taxi pe o trecere de pietoni din Capitală
Articolul anterior
Horoscop 2020: Iată ce au pregătit astrele pentru cele 12 zodii
Articolul următor