Cel mai norocos sat din țară? Trei miniștri, din aceeași localitate și chiar colegi de școală! Alexei Buzu: ”Cred că este o coincidență”

Satul Ratuș din raionul Criuleni este, probabil, cel mai norocos din țară! Tocmai trei miniștri și șeful ANTA sunt originari din aceeași localitate și chiar au fost colegi de școală.

Este vorba despre ministrul Infrastructurii Andrei Spănu, ministrul Muncii Alexei Buzu, ministrul de Interne, Adrian Efros și noul șef ANTA Vasile Chetrușca.

Ministrul Buzu susține că au fost colegi de școală.

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate, transmite Unimedia.

Totodată, ministrul Buzu a menționat că este prieten cu Spînu, dar „prim-ministra m-a propus în funcție”.

„Eu cred că e o coincidență. Cu ministrul Spînu avem o relație de prietenie, dar așa cum am explicat eu am ajuns în Guvern la propunerea prim-ministrei de atunci și a domnului deputat Dan Perciun. Nu cunosc cum domnul Efros a fost nominalizat, dar nu cred că faptul că este din Ratuș sau că ne cunoșteam mai demult este motivul de bază, domnul Efros a arătat competențele sale excelente de organizare în perioada de criză și de asta cred că a fost nominalizat ca să conducă acest minister.

Nu cunosc circumstanțele în care a fost numit domnul Chetrușca, știu că este un profesionist, o perioadă integră. Nu am fost colegi de clasă, dar de școală”, a declarat Buzu.

Vicepremierul Andrei Spînu este prieten din copilărie cu noul ministru al Muncii, Alexei Buzu. Acesta nu a putut confirma dacă este cumătru, dar a spus că Buzu a participat la evenimentele familiale. „sîntem prieteni din copilărie, nu e un secret”, a spus Spînu.

Incendiu la un sens giratoriu din Capitală. O mașină a luat foc
Articolul anterior
Moldovenii muncesc și în vacanță, iar unii nici nu au avut concediu de odihnă în această vară
Articolul următor