Cele mai inteligente vedete de la Hollywood!

ShakiraSite-ul american, Mensa International, a realizat un studiu în care se precizeză că frumoasele și celebrele cântărețe Shakira și Madonna au un coneficient de inteligență foarte ridicat,40, care le poate califica drept genii.

separator

Cei care se ocupă de măsurarea coeficientului de inteligență, au precizat, că numai 2 din 100 de persoane ajung la un astfel de punctaj.

Astfel, cele două cântărețe au intrat pe aceeași listă cu alte celebrități inteligente precum James Woods, Quentin Tarantino, Steve Martin, Geena Davis sau Hillary Clinton.

Geena Davis HILLARY RODHAM CLINTON ATTENDS THE DEMOCRATIC NATIONAL CONVENTION James Woods Jodie Foster Madonna
Steve Martin

De asemenea, raportul le menționează și pe actrițele Jodie Foster și Nicole Kidman, ca fiind intelegente, chiar dacă au un IQ mai mic.

Inventau istorii false precum că ruda persoanei apelate ar fi  produs un accident rutier, estorcând sume de până la 50 mii de euro. Trei indivizi, reținuți de poliție

Trei bărbați  de 19, 24 și 28 de ani, originari din Chișinău și Dubăsari, membri ai unui grup infracțional organizat în comiterea escrocheriilor și anume prin crearea unor istorii false precum că ruda persoanei apelate ar fi  produs un accident rutier au fost reținuți și sunt cercetați penal în 17 cazuri.

Fiecare dintre suspecți avea rolul său în această schemă infracțională. Aceștia se dădeau drept angajați ai organelor de drept, contactau rudele  și sub pretextul că apropiații lor ar fi  produs un accident rutier în urma căruia a avut de pătimit o persoană solicitau mijloace bănești pentru a nu fi trași la răspundere penală.

Sumele estorcate  de la victime variau între 5 000, 20 000 și 50 000 de euro.

În urma perchezițiilor autorizate efectuate la domiciliile și în automobilele suspecților, polițiștii au depistat și ridicat mai multe telefoane mobile, carduri bancare, bani și alte acte ce le demonstrează implicarea la comiterea infracțiunii.

Bănuiții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Conform legislației penale în vigoare aceștia  riscă închisoare de la 7 la 10 ani.

Măsurile speciale de investigație au fost desfășurate de către ofițerii de investigație din cadrul Inspectoratul de poliție Rîșcani a DP mun. Chișinău, cu suportul angajaților INSP al IGP, sub conducerea procurorilor   Procuraturii mun. Chișinău-Oficiul Rîșcani.

Polițiștii și procurorii continuă măsurile de investigație și urmărire penală pentru stabilirea complicității și altor persoane  în comiterea infracțiunii.

În acest context, Poliția îndeamnă repetat cetățenii să fie precauți și să verifice veridicitatea informațiilor.

Pasha Parfeni pleacă la Liverpool

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, Pasha Parfeni, pleacă la Liverpool (Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord) , unde se va desfășura marea competiție muzicală.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, barbă, persoane în picioare şi ochelari de soare

Pasha Parfeni este însoțit de Yuliana Parfeni, trextieră și de naistul Sergiu Borș, transmite moldova1.md.

Pe marea scenă de la Liverpool, Pasha Parfeni va interpreta piesa „Soarele și Luna” cu care a câștigat finala națională la Chișinău. Reprezentantul Republicii Moldova va cânta în prima semifinală de pe 9 mai sub numărul 10.

Înainte de a pleca la Concursul Internațional de Cântec, Pasha Parfeni a susținut un tureneu în Spania, Polonia, Regatul Țărilor de Jos, Marea Britanie și Israel.

Marea finală va avea loc pe Arena Liverpool pe 13 mai, semifinalele se vor ține pe 9 și 11 mai.

BBC, împreună cu Uniunea Europeană de Radiodifuziune, vor organiza concursul în parteneriat cu radiodifuzorul public al Ucrainei și câștigătorii din anul 2022.

Tragedie la Criuleni. Un bărbat a murit sub roțile motocultorului

Un bărbat a murit, după ce s-a răsturnat cu un motocultor pe care și l-ar fi confecționat artizanal.

Tragedie la Criuleni: Un bărbat a murit sub roțile motocultorului

Tragedia a avut loc acum două zile, în localitatea Dubăsarii Vechi, din raionul Criuleni, susțin sursele PulsMedia.md.

Ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, originar din Șepreni, Anenii Noi.

Acesta ar fi confecționat un motocultor artizanal, la domiciliul concubinei sale, o femeie de aceeași vârstă, iar în după-amiaza zilei de 25 aprilie, s-a pornit pe câmp ca să-l testeze.

Din motive încă necunoscute de anchetă, în timp ce se deplasa cu motocultor prin pădure, dânsul ar fi pierdut controlul ghidonul, iar motocultorul s-a răsturnat.

În urma accidentului, din cauza traumatismelor grave, bărbatul a murit pe loc până la sosirea unei ambulanțe.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Patru obiceiuri ce îți prelungesc viața!
Articolul anterior
Michelle Obama a fost scoasă din sărite de o lesbiană!
Articolul următor