Celebrul model Zara Abid a murit în catastrofa aviatică din Pakistan

Una dintre victimele tragediei aviatice din Karachi, Pakistan, unde au murit 107 persoane, ar fi fost și celebrul model pakistanez Zara Abid. Vedeta avea peste 120.000 de urmăritori pe Instagram și era una dintre cel mai bine cotate din industria modei, a notat Daily Star.

separator

Fratele acesteia s-a dus la locul tragediei și n-a găsit-o printre victimele de acolo, dar apoi a plecat la spital, unde erau duși cei doi supraviețuitori. Pe rețelele sociale au început să apară tot mai multe mesaje de condoleanțe pentru familia Zarei Abid.

„A fost o fată minunată, muncitoare, profesionistă. Am fost mereu uimit de energia și dinamismul din pozele ei”, a spus unul dintre fanii ei.

„Este o pierdere uriașă pentru lumea modei și pentru Pakistan”, a fost mesajul altuia.

Jurnalistul Zain Khan a dezvăluit pe Twitter că Abid nu a supraviețuit accidentului: „S-a confirmat că modelul și actrița Zara Abid nu au supraviețuit accidentului # PK8303 #PIA Plane”, a scris el.

sursa

Profesorul Boian Gavril a decedat în urma complicațiilor cauzate de virusul Covid-19
Articolul anterior
Diana Ballerini, de ziua sa de naștere: ,,De acum încolo, aveți grijă, căci nu mai există niciun joc pe care să nu fiu capabilă să îl câștig”
Articolul următor
Alte articole interesante