Diana Ballerini, de ziua sa de naștere: ,,De acum încolo, aveți grijă, căci nu mai există niciun joc pe care să nu fiu capabilă să îl câștig”

Una dintre cele mai cunsoscute prezențe din lumea mondenă de acasă își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Se pare că anul acesta, pentru femeia de afaceri Diana Ballerini a fost un an al provocărilor, un prag al anilor în care și-a descoperit noi calități și forțe. Diana Ballerini ne împărtășește care este secretul unei femei puternice, căreia îi reușește să cucerească publicul cu carisma sa.

separator
Astăzi, o descoperim pe Diana Ballerini și femeia puternică care are încredere în ea și este dispusă să riște, să lupte în găsirea oportunităților de a ieși învingătoare.

Creativă, inovatoare, cu o personalitate definită, antreprenoarea primește încercările ca pe noi provocări cărora încearcă să le descopere noi soluții. Femeia Diana Ballerini este pregătită să scoată asul din mânecă, indiferent de complexitatea jocului pe care i-l oferă viața:

,,Acum un an mi-au aruncat 52 de cărți pe masa de joc și mi-au spus: joacă Diana, riscă, alege combinații și încearcă să câștigi. A ieșit o nebunie, am pierdut de multe ori, am amestecat cărțile cu mai multă îndârjire, am închis ochii și am ales iar și iar, alte cărți cu care speram că în sfârșit voi avea parte de o combinație câștigătoare, crezând ca printre ele este cu siguranța și un as. Am pierdut iar, am fost dezamăgită și am crezut din nou în mine. Printre toate aceste dezamăgiri au fost și momente când am avut cărți bune dar în acel moment nu am știut cum să le folosesc, sau nu am fost destul de inspirată să opresc jocul înainte de a-l pierde văzând cu ochii.

M-am bucurat totuși de joc, am fost chiar fericită pentru cei care câștigau, spunându-mi că dacă nu renunț, inevitabil voi câștiga și eu într-o zi. Pierdeam, neștiind defapt că în acest parcurs câștigam experiență și abilitate de a-mi juca cărțile mai bine pe viitor. Într-o zi m-am aruncat în joc cu foarte multă senzualitate și pasiune. Am tras ușor către mine cărțile și am ales. Ah, combinația asta nu putea să nu fie câștigătoare. Asul din mâna și toți așii din inimă pe care i-am așezat acolo odată cu experiența, mă vor face câștigătoare. După 52 de săptămâni de jocuri repetat, ce secret ar mai avea cele 52 de cărți? Niciunul.

După cele 4 anotimpuri atât de diferite prin care am trecut pășind ușor dar convins, ce dedesubturi ar mai putea avea cei 4 ași, unde s-ar mai putea ascunde? Nicăieri… A trecut un an adică 52 de săptămâni și de azi le eu pun pe masă cele 52 de cărți și vă spun: de acum încolo, aveți grijă, căci nu mai există niciun joc pe care eu să nu fiu capabilă să îl câștig”.

La mulți ani, Diana Ballerini!

Celebrul model Zara Abid a murit în catastrofa aviatică din Pakistan
Articolul anterior
De săptămâna viitoare, vom putea cumpăra hrișcă cultivată în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante