,,Cer scuze, mamă”. Cătălin Caragea i-a dedicat o piesă mamei sale, înainte de a se stinge din viață

În luna martie, fanii s-au despărțit de talentatul interpret Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase. La doar 22 de ani, tânărul a fost găsit fără suflare în apartamentul său, după ce și-a pus capăt zilelor.

separator

Se pare că înainte de moarte, Cătălin a compus o piesă pe care i-a dedicat-o mamei sale, însă nu a mai apucat să i-o cânte. Astăzi este ziua de naștere a mamei lui Cătălin. Aurelia Deliu, mama artistului, a publicat melodia pe pagina sa de Facebook, însoțită de un mesaj sfâșietor:

„Mulțumesc mult pentru urări și susținere, oameni frumoși la suflet. Este foarte plăcut să știu, cât de multă lume l-a îndrăgit pe Cătălin și eu fiind mama lui vă simt respectul fiecăruia față de mine și familia noastră. Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă cu vocea lui fermecătoare.

A fost nespus de greu și trist.

Totuși, el mi-a facut cel mai frumos cadou din viață – un fragment de piesă pe care l-am ascultat pentru prima dată azi, de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viața lui… din păcate nu a reușit să finiseze.

Pentru mine însă este cel mai pretios cadou…

Mereu a știut să-și ceară scuze… pentru orice.”

Vezi video!

În Rusia mor de 16 ori mai mulţi medici de coronavirus decât în restul ţărilor
Articolul anterior
Ludmila și Ghenadie: Au mâncat un borș, au privit desene animate și… au mers să chefuiască la nunta lor
Articolul următor