Clipe de coșmar! O minoră din Orhei a fost răpită în drum spre casă

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut la Orhei, suspectat că a răpit o minoră de 15 ani care se întorcea de la antrenament. Cazul s-a produs pe 17 ianuarie, în jurul orei 18.00. Anterior bărbatul a fost judecat pentru infracțiuni sexuale, transmite IPN.

A abuzat sexual două minore; Un bărbat din Anenii Noi riscă ani grei de  închisoare » NTV.md

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a mers cu adolescenta în același transport public, iar după ce au coborât la aceeași stație a urmărit-o pe o distanță de câțiva metri. Ulterior a luat-o cu forța și, aplicând violența, a târât-o într-o livadă. După mai multe tentative de a se elibera, minora a reușit să scape din mâinile agresorului.

La scurt timp, suspectul a fost identificat, localizat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un un locuitor al municipiului Orhei, cu antecedente penale, care a ieșit acum un an din penitenciar.

Ploi slabe și temperaturi generoase. Cum va fi vremea azi

Meteorologii anunță pentru astăzi, 26 martie, vreme caldă, dar cu un caracter instabil. Este posibil ca, izolat, să cadă ploi slabe. Maximele vor ajunge până la +20 grade Celsius.

În timpul nopții temperaturile vor coborî până la +4 grade.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele zile vremea se menține la fel.

Veste uimitoare! Au început lucrările de renovare la Circul din Chișinău

Edificiul Circului din Chișinău, aflat ani în șir în paragină, va fi renovat grație oferirii unor fonduri europene. Cu o valoare arhitecturală deosebită, Circul a fost inclus, în anul 2022, în Registrul Monumentelor Ocrotite de Stat, scrie jurnalist.md.

Pentru început, o compania de construcții, selectată în urma licitației lansată de PNUD, va renova acoperișul edificiului.

Lucrările de reabilitare din această primă etapă ar putea fi finalizate până la sfârșitul anului 2023. Totodată, PNUD este în proces de selectare a companiei care va realiza lucrările de înlocuire a fațadei vitrificate a blocului principal al Circului.

Uniunea Europeană, prin programul „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD, a alocat peste 1,8 mil. de euro, care au acoperit costurile pentru expertiza tehnică detaliată, pentru proiectare și pentru lucrări de reparație/conservare în prima etapă. Acestea vor împiedica degradarea clădirii Circului din cauza factorilor externi.

Costul estimat pentru finalizarea tuturor lucrărilor de conservare a întregului complex al Circului este estimat acum la peste 11 milioane de euro. Acest lucru ar putea fi realizat în viitor prin bugetul național sau finanțare suplimentară din partea partenerilor de dezvoltare.

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Cel mai scump buchet de mireasă, o legătură de ceapă. În Filipine, leguma este un produs de lux
Articolul anterior
Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision vor avea loc astăzi
Articolul următor