Clipe de groază într-o familie din București. Hoverboard-ul unui băiețel, a explodat chiar în camera acestuia

O familie din Bucureşti a trăit clipe de groază duminică seara, când placa electrică a fiului de 10 ani a explodat, după ce s-a încins. Cumpărată cu 3 săptămâni în urmă, placa nu era în priză în momentul în care s-a încins teribil şi a sărit în aer, scrie observator.tv.

separator
Hoverboard-ul a explodat în camera copilului în vârstă de 10 ani, care primise placa pe 14 aprilie, cadou de la părinţi, înainte de Paşte.

Bărbatul spune că ce a urmat e incredibil, soţia lui scăpând cu viaţă ca prin minune: „După ce a lăsat produsul jos, a apucat doar să deschidă ușa casei pentru a intra, moment în care produsul a explodat la propriu, cu flacără extinsă până la acoperiș. După cum se poate observa în imaginile de mai sus a fost afumată și fațada casei.”

Bărbatul spune că va merge la magazinul de la care a achiziţionat hoverboardul şi va face totul pentru a împiedica astfel de nenorociri, mai ales că cei care folosesc de obicei astfel de plăci electrice sunt copiii.

Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” vă invită la Expoziția de grafică a renumitului plastician Emil Childescu
Articolul anterior
O fostă stewardesă din Moldova vorbește despre catastrofa din Moscova și indiferența pasagerilor care și-au ,,salvat” bagajele
Articolul următor
Alte articole interesante