Colectare de fonduri pentru o casă în care vor locui copiii Marianei Cernenco

De Ziua internațională a copilului, Igor Dodon a invitat la Președinție familia Cernenco din Chișinău, în care patru copii cresc fără mamă. Mariana Cernenco, de doar 39 de ani, a plecat la ceruri la începutul anului 2019 din cauza cancerului.

separator

Rămas singur, Vladimir Ciornenco muncește zilnic, ca să le poată asigura un viitor copiilor săi: Constantin de 11 ani, Mihaela – 10 ani și gemenii Ilinca și Matei care recent au împlinit 4 anișori. Din cauza faptului că familia nu are o casă proprie, Mihaela locuiește la buneii din partea tatălui, iar tatăl și ceilalți copii – la buneii din partea mamei. Cea mai mare dorință a familiei este să dispună de o locuință proprie unde ar locui împreună, anunță Moldpres.

Cu prilejul acestei zile semnificative pentru copii, președintele Republicii Moldova a decis să aducă un strop de bucurie și o rază de speranță familiei Cernenco. Astfel, Igor Dodon i-a anunțat că lansează o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe. De asemenea, șeful statului le-a dăruit copiilor cărți și jucării. Președintele le-a transmis sincere felicitări cu prilejul Zilei internaționale a copilului, dorindu-le sănătate și multe zâmbete.

Șeful statului a îndemnat toți oamenii care doresc să facă o faptă bună și să contribuie cu un suport financiar pentru familia respectivă, să facă donații la următorul cont bancar:

Beneficiar: Vladimir Ciornenco;
BC „Moldindconbank” S.A.; sucursala MICB, S. ”Kiev”;
Codul băncii: MOLDMD2X336;
Codul fiscal: 2002002123709;
IBAN (MDL) MD92ML000002259A36237201.

Orașul în care va deveni ilegal să te uiți în telefon în timp ce mergi pe stradă
Articolul anterior
Bazinul râului Ciulucul Mic a fost reabilitat ecologic. Foto!
Articolul următor
Alte articole interesante