Confesiunile lui Adele despre divorţ: ,,Eram devastată. Mă simţeam ruşinată”

Într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone”, pe a cărei copertă apare, Adele a făcut dezvăluiri despre divorţul despre Simon Koneki.

Odată cu nou lansatul single „Easy on Me”, Adele a lăsat din nou presa să intre în viaţa ei, făcând mărturisiri dureroase despre toţi aceşti ani în care s-a retras din vizorul public.

În interviul acordat revistei „Rolling Stone”, pe coperta căreia apare chiar cu acest titlu, „Confesiunile lui Adele”, talentata artistă a mărturisit că se schimbase foarte mult în timpul mariajului şi că a decis să divorţeze de tatăl fiului său atunci când a realizat nu mai ştia cine este cu adevărat.

„Nu mă cunoşteam cu adevărat, deşi credeam că da. Nu-mi plăcea cine sunt”, a recunoscut Adele, care a vorbit despre sfârşitul căsniciei sale: „Am fost foarte tristă. Plus, să ştie atât de mulţi oameni pe care nu-i cunosc că mariajul nu a mers m-a devastat. Eram ruşinată. Nimeni nu m-a făcut să mă simt aşa, dar tu singur simţi că nu ai făcut o treabă bună”.

Noul album al lui Adele, „30”, a cărui lansare a amânat-o cu mai mult de un an, este inspirat de despărţirea de soţul ei, Simon. „Dacă nu scoteam albumul acum, nu o mai făceam niciodată. Simt că merită să iasă”, a spus Adele, una dintre cele mai bune voci ale lumii, despre materialul discografic care se va lansa în 19 noiembrie.

După mutarea în Los Angeles, prietenii ei au încercat să-i plănuiască tot feluri de întâlniri pe nevăzute, dar fiind nepregătită pentru o nouă relaţie, nimic nu s-a legat pe plan amoros. Totul s-a schimbat când în viaţa ei a apărut Rich Paul, agentul sportiv al lui LeBron James, bărbatul cu care are acum o relaţie.

sursa

Cele mai îndrăznețe ținute la MTV Europe Music Awards 2021
Articolul anterior
Moldoveanca Leo Ciobu a obținut un loc de frunte la competiția Muscle Fest Pro
Articolul următor
Alte articole interesante