Confort, calitate și design personalizat – trei motive pentru care să alegi gențile și accesoriile de piele marca Trenwood!

În sezonul estival, îți dorești să te pregătești ca la carte pentru vacanțele și evenimentele pe care ți le-ai programat. Un lucru de care ai nevoie cu siguranță în această perioadă, pentru tine și familia ta, este alegerea corespunzătoare a genților și accesoriilor pentru călătorie, plimbări în aer liber, picnicuri, evenimente publice, festivaluri etc. Confortul, calitatea înaltă a articolelor, stilul, originalitatea, sunt doar câteva aspecte de care ai vrea să te bucuri pentru a te simți plăcut și confortabil la orice eveniment pe care îl aștepți!

separator

Compania Trenwood îți transformă toate dorințele în realitate! Trenwood este unica companie de pe piața autohtonă care, din anul 1995, oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Articolele de piele marca Trenwood sunt alegerea potrivită pentru orice ocazie, călătorii, job, vacanțe, evenimente publice etc.

Trenwood produce articole de piele unicat, genți, accesorii, geamantane pentru călătorie, bagaje, încălțăminte pentru femei și bărbați, curele de piele, huse pentru cărți de vizită, genți pentru PC și diverse accesorii și produse ce pot fi concepute individual și inscripționate cu logo-ul companiei sau inițialele tale, de la design personalizat, pentru persoane private, până la design corporativ, pentru companii de afaceri.

Echipa creează articole unice, exclusive, care te vor face remarcată și care îți vor fi de folos mulți ani înainte, datorită materialelor și tehnologiei de producere de înaltă calitate.

Cu articolele marca Trenwood te vei simți mereu ușoară, stilată și productivă. Galina Tomaș, nutriționist, poartă articolele personalizate Trenwood!

Gențile și accesoriile îți pot transforma orice eveniment într-o plăcere, fiind adaptate necesităților și dorințelor tale, pentru un maxim de confort și originalitate.

Compania Trenwood produce, inclusiv, calendare personalizate, albume foto, servicii de copertare și restaurare a cărților. La Trenwood găsești încălțăminte de piele pentru bărbați și femei, produse de galanterie, suvenire etc.

Mai multă detalii poți afla pe www.trenwood.com sau pe www.facebook.com/trenwood.

Adresa Oficiul Trenwood: șos. Hîncești 61, etajul 2, of.206. Numere de telefon: (+373) 69707011; (+373) 69249590

Minorii de la centrul de detenție Goian au participat la careul dedicat ,,Ultimului sunet”

Elevii din cadrul Centrului de detenție pentru minori și tineri Goian au marcat finalizarea anului de studiu. La careul dedicat evenimentului „Ultimul sunet” a participat ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, adjuncta Ambasadorului Țărilor de Jos, doamna Maaike Keizer Gankema, precum și reprezentanți ai Fundației Regina Pacis.

În cadru evenimentului a participat și jurnalista Promo-LEX Diana Mazniuc, care, pe parcursul ultimului an, a venit cu mai multe contribuții în procesul de reintegrare a minorilor. În anul 2023, Diana a organizat mai multe sesiuni de discursuri motivaționale pentru copiii ajunși după gratii.

Ea este convinsă ca oamenii sunt modelabili și, având în vedere ca un copil este în cursul dezvoltării personalității sale, intervențiile utile, în timp proxim, sunt cele care pot să prevină recidiva.

Datorită cooperării strânse dintre societatea civilă și Penitenciarul nr. 10 – Goian, sunt extinse oportunitățile de dezvoltare și formare profesională pentru minori și tineri, facilitând reintegrarea socială a acestora.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, podium şi text

Aterizare de urgență pentru un avion care zbura spre România. Păsările au distrus un motor

Un incident neprevăzut a avut loc la bordul unei aeronave Tarom, care efectua zborul RO384 din Paris Charles de Gaulle, Franța, către București Otopeni.

În timpul decolării, aeronava a lovit un stol de păsări, ceea ce a dus la avarierea gravă a unuia dintre cele două motoare.

Comandantul aeronavei a luat decizia de a reveni pe aeroportul Charles de Gaulle pentru siguranța celor 17 pasageri aflați la bord.

Potrivit Știri pe Surse, după aproximativ 15 minute de zbor, pasagerii au fost informați despre problemele întâmpinate și despre decizia de a se întoarce la Paris.

Aeronava nu mai poate zbura, fiind necesare reparații serioase pentru motorul afectat. Pasagerii au fost debarcați în siguranță și urmează să fie cazați în apropierea aeroportului.

De asemenea, se fac eforturi pentru a trimite pasagerii, în total 17 persoane, către București.

TAROM nu a oferit încă o declarație oficială privind incidentul, dar se așteaptă ca investigațiile să confirme impactul cu păsările ca fiind cauza principală a avariei motorului.

În astfel de situații, securitatea pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea principală, iar decizia de a se întoarce la sol este una standard în industria aviației pentru a preveni orice risc suplimentar.

Tânăr cu atac de cord, în timpul unui zbor, salvat de un medic care călătorea în același avion

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a suferit un stop cardiac și respirator în timpul unui zbor între Milano, Italia, și Palma de Mallorca, Spania, la doar 35 de minute după decolare.

Norocul a făcut ca la bord să se afle un medic expert, Alessandro Capitanini, care, împreună cu familia sa, a reușit să salveze viața tânărului, relatează Il Cittadino Pescia.

Capitanini, care este directorul unei clinici de nefrologie de la San Jacopo din Pistoia, călătorea spre Palma de Mallorca alături de soția sa, Michela, o asistentă medicală, și cei trei copii ai lor.

„Câteva minute după decolare, un bărbat a suferit un stop cardiac și respirator. Din cabina de pilotaj s-a solicitat intervenția unui medic”, a declarat doctorul italian.

Fără a sta pe gânduri, el a început să-i acorde primul ajutor bărbatului. „Am început să practic masajul cardiac. Împreună cu Michela și Francesca, fiica noastră, care este medic pediatru la Lugano, am folosit și defibrilatorul”, a adăugat el.

Intervenția rapidă a echipei improvizate de medici a fost crucială, în timp ce piloții au decis să devieze zborul spre aeroportul din Torino pentru o aterizare de urgență, unde echipajele de ambulanță erau pregătite să preia pacientul.

Tânărul, aflat în drum spre Palma de Mallorca pentru o petrecere a burlacilor, a fost transportat la spital și salvat.

Luca, tânărul salvat, i-a trimis ulterior un mesaj doctorului Capitanini pentru a-și exprima recunoștința:

„Bună seara, domnule doctor. Sunt Luca, băiatul pe care l-ați salvat în zbor, sâmbăta trecută.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. Dacă veți trece prin Milano, aș vrea să vă întâlnesc. Mulțumiri și din partea partenerei mele… care este gravidă cu două gemene…”.

sursa: www.rotalianul.com

Proiectul TwentyTu este susținut de angajați ai marilor companii internaționale Google, Amazon și Intel
Articolul anterior
Scăldatul în lacurile din Capitală este interzis!
Articolul următor