Confort, calitate și design personalizat – trei motive pentru care să alegi gențile și accesoriile de piele marca Trenwood!

În sezonul estival, îți dorești să te pregătești ca la carte pentru vacanțele și evenimentele pe care ți le-ai programat. Un lucru de care ai nevoie cu siguranță în această perioadă, pentru tine și familia ta, este alegerea corespunzătoare a genților și accesoriilor pentru călătorie, plimbări în aer liber, picnicuri, evenimente publice, festivaluri etc. Confortul, calitatea înaltă a articolelor, stilul, originalitatea, sunt doar câteva aspecte de care ai vrea să te bucuri pentru a te simți plăcut și confortabil la orice eveniment pe care îl aștepți!

separator

Compania Trenwood îți transformă toate dorințele în realitate! Trenwood este unica companie de pe piața autohtonă care, din anul 1995, oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Articolele de piele marca Trenwood sunt alegerea potrivită pentru orice ocazie, călătorii, job, vacanțe, evenimente publice etc.

Trenwood produce articole de piele unicat, genți, accesorii, geamantane pentru călătorie, bagaje, încălțăminte pentru femei și bărbați, curele de piele, huse pentru cărți de vizită, genți pentru PC și diverse accesorii și produse ce pot fi concepute individual și inscripționate cu logo-ul companiei sau inițialele tale, de la design personalizat, pentru persoane private, până la design corporativ, pentru companii de afaceri.

Echipa creează articole unice, exclusive, care te vor face remarcată și care îți vor fi de folos mulți ani înainte, datorită materialelor și tehnologiei de producere de înaltă calitate.

Cu articolele marca Trenwood te vei simți mereu ușoară, stilată și productivă. Galina Tomaș, nutriționist, poartă articolele personalizate Trenwood!

Gențile și accesoriile îți pot transforma orice eveniment într-o plăcere, fiind adaptate necesităților și dorințelor tale, pentru un maxim de confort și originalitate.

Compania Trenwood produce, inclusiv, calendare personalizate, albume foto, servicii de copertare și restaurare a cărților. La Trenwood găsești încălțăminte de piele pentru bărbați și femei, produse de galanterie, suvenire etc.

Mai multă detalii poți afla pe www.trenwood.com sau pe www.facebook.com/trenwood.

Adresa Oficiul Trenwood: șos. Hîncești 61, etajul 2, of.206. Numere de telefon: (+373) 69707011; (+373) 69249590

Proiectul TwentyTu este susținut de angajați ai marilor companii internaționale Google, Amazon și Intel
Articolul anterior
Scăldatul în lacurile din Capitală este interzis!
Articolul următor
Alte articole interesante