Connect-R și Misha s-au împăcat. Iată declarația artistului!

În urmă cu aproape un an, Connect-R anunța că a divorțat de Misha, femeia cu care are un copil. Artistul a făcut acum dezvăluiri neașteptate despre împăcarea cu fosta soție.

separator
Se pare că Misha și Connect-R s-au împăcat de dragul fetiței lor. Spre surprinderea tuturor, Connect-R a vorbit despre împăcarea cu Misha și și-a dat seama că ei vor fi o familie toată viața, iar dacă lucrurile nu vor merge înseamnă că el este cel vinovat. Cântărețul va avea un concert la Sala Palatului, unde Misha va fi cea care va deschide show-ul, scrie viva.ro.

„Connect-R artistul e doar o parte din Ştefan omul şi consider că le datorez celor care l-au făcut mare pe Connect-R să vadă mai de aproape şi omul din spatele poveştilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susţin primul meu concert la Sala Palatului, pentru că abia acum am reuşit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost şi sus şi jos şi m-am observat în ambele ipostaze. Nu am meritat până acum un concert la Sala Palatului. Ca să organizezi acolo un concert, trebuie să ai ce spune, iar acum, cred că am destule de spus. Nu ştiu un mod mai frumos de a-mi sărbători ziua de naştere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea şi familia şi prietenii şi fanii într-un singur loc. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn. Noi vom fi o familie toată viaţa. Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost’, a declarat Connect-R.

O femeie din Bălți s-a stins după ce a căzut de pe macara
Articolul anterior
Curiozități despre apendice. La ce riscuri se expun persoanele care nu îl mai au?
Articolul următor
Alte articole interesante