Crăciun, cu multă zăpadă! Vedetele care se răsfață la munte

Se bucură de zăpadă nu în Moldova, ci în munți, acolo unde a nins din plin, iar priveliștile sunt minunate. Chiar dacă e o perioadă mai complicată pentru călătorii, nu au putut omite o vacanță mult așteptată la munte așa că s-au aventurat la înălțimi pentru o doză de relaxare și sănătate.

Cine sunt vedetele de la noi care își petrec vacanța de Crăciun la munte și ne transmit și nouă o parte din buna lor dispoziție?

Cornelia Ștefăneț, împreună cu fiica și soțul ei, Marcel Ștefăneț, au optat pentru o vacanță în România, în județul Gorj. Artista a publicat o poză cu peisajul superb, iar tot acolo se pare că a reușit să aibă și o reprezentație.

,,Ce frumoasă e România!🇷🇴 Această priveliște mi-a tăiat respirația, pur și simplu!❤️ Gânduri bune de la mine dragi prieteni și vă doresc tuturor Crăciun fericit pe stil vechi!✨🤩”, este mesajul artistei.

Soprana Ana Cernicova nu a dezvăluit destinația de vacanță, însă priveliștile pe care le-a împărtășit cu prietenii săi virtuali sunt superbe. Artista se află într-o formă maximă.

În schimb, Cristina Gheiceanu și soțul ei, fotbalistul român Ovidiu Mendizov, împreună cu fiica lor, Adela, au găsit zăpadă din plin în munții Elveției, țara unde locuiesc de fapt. Fetele se distrează în zăpadă la o plimbare cu sania, iar cel care conduce sania este chiar soțul Cristinei. Momente frumoase, pline de adrenalină, petrecute în sânul familiei!

Încă un medic din Moldova, răpus de infecția Covid-19
Articolul anterior
Are o carieră pe care orice tânăr și-a dori-o. Cum și-a câștigat averea noul secretar general al Aparatului Președintelui
Articolul următor
Alte articole interesante