Cristi Botgros i-a făcut o surpriză tatălui său: ,,Sunt cel mai fericit, mă bucur că am reușit să te încântăm”

Cristi Botgros și-a impresionat tatăl, tânărul violonist a interpretat o compoziție muzicală creată de tatăl său. Internauții au rămas și ei încântați de talentul tânărului artist, care a moștenit de la părinți și bunei harul și dragostea pentru muzică.

separator

Cu siguranță, Cristi va avea o faimă și un viitor promițător, iar țara noastră nu are decât să se mândrească cu asemenea oameni și talente, care au dobândit totul prin muncă și dăruire.

„Va propun spre auditia dumneavoastra “Sarba Lautarilor” compusa de tatal meu Corneliu Botgros, cantand-o impreuna cu prietenii mei, la placerea sufletului meu, si i-am mai facut inca o parte. Dedic acest video, aceasta interpretare i-o dedic lui Tata! ”, a menționat violonistul în descrierea filmulețului.

Corneliu Botgros a rămas impresionat de gestul fiului său: „Foarte frumos. Multumesc.”,

„Sunt cel mai fericit ma bucur ca am reusit sa te incantam in asa mod…”, i-a raspuns Cristi.

Internauții au venit, de asemenea, cu aprecieri:

,,Sănătate multă, Cristi! Să duci faima bunelului și părinților mai departe. Tot binele din lume”/„Foarte frumos!”/ „Bravo!”/„Bravo Cristi, am ascultat cu mare drag!!!”, sunt doar câteva dintre comentariilor internauților.

Uniunea Europeană va oferi Republicii Moldova 9 milioane de euro nerambursabili, pentru a combate efectele crizei provocate de pandemia Covid-19
Articolul anterior
Nicolae Botgros, testat pozitiv cu Covid-19 și internat la Institutul de Medicină Urgentă
Articolul următor
Alte articole interesante