Cristian Porcari din Chișinău, copilul fenomen de la X Factor! A luat 4 de ”Da” și a ridicat sala în picioare

Cristian Porcari are 14 ani și este din Chișinău. Tânărul a ridicat sala în picioare la X Factor, după ce a impresionat publicul, dar și juriul cu talentul, vocea și atitudinea sa. Momentul lui Cristian a fost calificat drept “cel mai bun timbru de până acum” la X Factor.

separator

Cristian vrea să ajungă un mare artist și, probabil, acest vis i se va împlini, întrucât băiatul este extrem de talentat și la vârsta sa are deja mulți fani pe pagina sa de facebook. Tânărul este un Don Juan printre adolescente şi recunoaşte că nu ajunge să le răspundă tuturor pe pagina de Facebook.

“Nu mă imaginez să mă trezesc dimineaţa, să beau o cafea şi să plec la serviciu, ci în turnee. Să cânt în diferite oraşe să cânt pe cele mai mari scene. Mă gândesc deja la o familie, la copii, deşi am doar 14 ani”. Aşa îşi începe prezentarea Cristian Porcari. “Am mare încredere în mine, ştiu că pot să iau patru de “da”. Aştept cu nerăbdare să urc pe scenă”, a spus tânărul din Chişinău.

Ștefan Bănică îl vede pe Cristian printre cei mai puternici concurenți de la X Factor:

“Mă uit la tine şi semeni cu fiu-miu rău de tot. Mă întreb pe unde am mai fost. Eşti frumuşel, eşti extrem de talent. Cel mai bun timbru pe care l-am auzit la un băiat anul ăsta, bravo”, a exclamat juratul.

Cristian a ales melodia “Photographs” de Ed Sheeran şi se pare că piesa i-a venit ca o mănușă.

Carla’s Dreams: “Vai, cât de mult îmi place”!

Video! O tânără din Chișinău i-a surprins plăcut pe jurați la X Factor
Articolul anterior
Moldoveanul cu timbru de ,,fată” de la Vocea României a participat la primul său duel. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante