Moldoveanul cu timbru de ,,fată” de la Vocea României a participat la primul său duel. Video!

Tudor Biletchi este tânărul de 18 ani din Chișinău care, la ediția precedentă a show-ului ,,Vocea României”, a fost confundat de către jurați cu o fată, datorită timbrului său special. Tânărul a fost apreciat de către juriu și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale antrenorilor.

separator

Tudor a ales să meargă mai departe în echipa lui Smiley. Aseară, tânărul a participat la primul său duel. Competiția a fost una extrem de grea și palpitantă. Atât Tudor, cât și colega sa, au avut o evoluție excepțională.  Smiley i-a provocat să cânte un hit internațional, iar tinerii s-au descurcat de minune.

Ana și Tudor au uimit publicul și antrenorii cu interpretarea piesei „Runnin” cântată de Naughty Boy și Beyoncé. Totuși, doar unul dintre concurenți era în drept să meargă mai departe, iar alegerea a fost dificilă. Smiley a ales-o pe colega lui Tudor.

Potrivit noului regulament al show-ului, Tudor mai avea o șansă pentru a rămâne în concurs: acesta putea fi recrutat de către unul dintre ceilalți antrenori. Minunea s-a întâmplat! Loredana și Tudor Chirilă au apăsat butonul. Moldoveanul a ales să meargă mai departe în echipa Loredanei.

Cristian Porcari din Chișinău, copilul fenomen de la X Factor! A luat 4 de ”Da” și a ridicat sala în picioare
Articolul anterior
Spectaculos! Profesorul de engleză din Chișinău a câștigat primul duel la ,,Vocea României”
Articolul următor
Alte articole interesante