Cristiano Ronaldo Jr, pe urmele tatălui său. A semnat cu Manchester United

Cristiano Ronaldo Jr, unul dintre cei patru copii ai starului portughez, a semnat cu academia clubului Manchester United, la vârsta de 11 ani.

cristiano 3

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a publicat mai multe fotografii pe contul de Instagram. Cristiano Ronaldo Jr a primit tricoul cu numărul 7 la Manchester United, exact precum tatăl său celebru, scrie digisport.ro.

„Ne urmăm visurile împreună. Mama te iubește”, a scris Georgina Rodriguez pe Instagram.

Pe 30 ianuarie, Cristiano Ronaldo a postat două fotografii cu fiul său, la antrenament, în tricoul echipei Manchester United, cu mesajul “Prezent și viitor”.

cristiano 1
cristiano 2

În 2020, Cristiano Ronaldo era nesigur în privința viitorului fiului său în fotbal, din cauza preferințelor alimentare.

„Vom vedea dacă va ajunge un mare fotbalist, deocamdată este departe. Câteodată bea Cola și Fanta și mănâncă chipsuri… și știe că nu-mi place acest lucru. Câteodată îi spun să facă o baie în apă rece, pentru a se recupera după o alergare, iar el îmi răspunde „Tată, este foarte frig”. Este normal, are zece ani.

Îi spun mereu că trebuie să muncească și să fie dedicat pentru a avea succes. Nu voi pune presiune pe el să ajungă fotbalist, dar dacă mă întrebați dacă aș vrea să fie, da, aș vrea. Cel mai important lucru este să devină cel mai bun în ceea ce face, fie că este fotbalist sau doctor”, spunea CR7 atunci.

Cristiano Ronaldo a venit la Manchester United în vara anului 2003 și a plecat în vara anului 2009, la Real Madrid. A revenit la Manchester pe 31 august 2021.

Portughezul a câștigat alături de „diavolii roșii” Liga Campionilor (2008), Cupa Mondială a Cluburilor (2008), trei titluri în Premier League (2007, 2008, 2009), Cupa Angliei (2004), două Cupe ale Ligii (2006, 2009).

Cristiano Ronaldo a câștigat primul Balon de Aur, pentru evoluțiile de la Manchester United, în 2008.

Cristiano Ronaldo are patru copii: Cristiano Jr, Eva, Mateo and Alana Martina. Georgina Rodriguez este însărcinată din nou și așteaptă gemeni în această primăvară.

200 de apeluri pe zi. Tot mai mulți soldați ruși sună la Forțele Armate ale Ucrainei pentru a afla cum să se predea

După anunțul mobilizării în Federația Rusă, numărul apelurilor la Forțele Armate ale Ucrainei este în continuă creștere, transmite presa ucraineană. Soldații ruși care se predau vor primi trei mese pe zi, îngrijiri medicale și contact cu familiile lor.

Russian troops in Belarus 'direct threat' to Lithuania – minister - LRT

Vitaly Matviyenko, coordonatorul proiectului ,,Vreau să trăiesc”, a declarat într-un briefing că din 18 septembrie au primit peste 2.000 de apeluri de la ruși pe tema predării.

,,Din 18 septembrie, proiectul „Vreau să trăiesc” a procesat peste 2.000 de apeluri din partea membrilor armatei ruse, care nu vor să urmeze ordinele criminale ale lui Putin și să lupte împotriva Ucrainei. Au învățat cum să se predea. Desigur, odată cu mobilizarea din Federația Rusă, numărul de apeluri este doar în creștere”, a spus Matvienko.

După cum spune funcționarul, algoritmul de predare a fost deja elaborat în detaliu – există un canal de telegramă și numere de linie fierbinte ce pot fi contactate.

În timpul dialogului, partea ucraineană explică cum și în ce circumstanțe este posibil să se predea.

Se subliniază că Ucraina garantează tuturor prizonierilor de război respectarea Convențiilor de la Geneva: trei mese pe zi, îngrijiri medicale și posibilitatea de a contacta rudele.

„Putin va părăsi puterea peste câteva luni”. Declarațiile fostului premier al Rusiei, Mihail Casianov

Mihail Casianov, fost prim-ministru al Rusiei, consideră că Vladimir Putin ar putea renunța la funcția sa și va „evada” în câteva luni, informează Sky News.

„În trei sau patru luni cred că va avea loc o schimbare crucială”, a declarat Casianov pentru Sky News.

„Nu cred că există cineva în cercul lui Putin care să îl poată face să plece”, a adăugat fostul premier rus.

„Domnul Putin însuși ar trebui să ajungă la această înțelegere. Cred că trei factori care cresc simultan l-ar putea conduce pe domnul Putin la o astfel de decizie de a evada cumva”, a precizat Casianov.

Factorii anunțați de Casianov sunt:

1. Armata ucraineană este în creștere și are sprijinul SUA și al Marii Britanii

2.  Ordinul de mobilizare al domnului Putin determina creșterea tulburărilor sociale în interiorul Rusiei, astfel că președintele pierde sprijinul în rândul rușilor obișnuiți

3. Efectul sancțiunilor occidentale este în creștere.

Mihail Kasianov, destituit de către Putin în 2004, a trecut în opoziţie şi a devenit unui dintre cei mai feroci critici ai Kremlinului.

Mihail Kasianov spune că a plecat din Rusia din cauza opoziţiei sale faţă de invazia rusă a Ucrainei, dar a refuzat să spună AFP în ce ţară se află, invocând motive de securitate.

Boris Nemţov, un critic al lui Vladimir Putin şi căruia Mihai Kasianov îi era apropiat, a fost asasinat prin împuşcare în apropiere de Kremlin în 2015.

Partizanii au aruncat în aer mașina unei trădătoare din Melitopol. Aceasta „răspândește propaganda rusă printre copiii ucraineni”

În Melitopol, oraș din Ucraina ocupat de Rusia, o mașină aparțînând „șefei” departamentului de educație din cadrul administrației de ocupație a explodat joi dimineață, anunță un Centrul de Rezistență al Ucrainei din Ucraina.

Russian occupation regime in Melitopol prepares a ''vote from home'' option  for upcoming ''referendum'' to conceal low turnout – Ukrainian Resistance |  Ukrainska Pravda

Explozia a avut loc în apropierea colegiului industrial și economic, fiind distrusă mașina unei colaboratoare locale, Olena Sapurova, care este implicată în implementarea „programului educațional rusesc”, care de fapt răspândește propagandă rusă printre copiii ucraineni.

În urmă exploziei, ea nu a fost rănită, dar a primit motive pentru a-și regândi comportamentul, precizează site-ul.

sursa

Smiley și Gina Pistol „s-au mutat” în garsoniera de 11 metri pătrați. Val de glume în mediul online
Articolul anterior
Belgia relaxează restricţiile după ce a depăşit vârful pandemiei
Articolul următor