Cristiano Ronaldo, pe străzile din Lisabona cu un Bugatti Chiron. Cum arată mașina de 2,5 milioane de euro

Cristiano Ronaldo se relaxează în țara natală, Portugalia. Starul lui Juventus a fost surprins de paparazzi pe străzile din Lisabona, în timp ce urca într-un bolid în valoare de 2,5 milioane de euro. 

Cristiano Ronaldo în vârstă de 36 de ani, are gusturi extravagante când vine vorba despre mașini, iar în garajul său tronează cele mai scumpe și puternice autoturisme din lume. 

În 2019, fotbalistul și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume, un Bugatti La Voiture Noire. Bijuteria pe patru roți a costat nu mai puțin de 16,7 milioane de euro. Conform tradiției Bugatti, pentru a putea să-ți achiziționezi un asemenea model, trebuie fie să vii cu o recomandare specială, fie să mai deții alte mașini Bugatti. Iar Ronaldo nu are probleme la capitolul ăsta. 

Din colecția Bugatti, Cristiano mai are modelele Veyron, Centodiece și Chiron, cea din urmă fiind și cea pe care a scos-o recent la plimbare prin Lisabona. 

Autoturismul în valoare de 2,5 milioane de euro a fost cumpărat de lusitan în 2017. Doar 500 de exemplere există în toată lumea.

Potrivit The Sun, în garajul fotbalistului se mai găsesc un Ferarri F12, un Rolls Royce Phantom, un Lamborghini Aventator, un Maserati GranCabrio, un Rolls Royce Cullinan, un Mclaren Senna și lista poate continua la nesfârșit.

sursa

Marea Britanie a înregistrat vineri 6.238 de noi cazuri de Covid-19, cel mai ridicat număr de infectări zilnice de la sfârşitul lunii martie
Articolul anterior
Studiu: Vaccinul Pfizer este mai puțin eficient împotriva variantei indiene în comparație cu acțiunea asupra tulpinii britanice
Articolul următor
Alte articole interesante