Cu ce-a rămas Elena Udrea după 10 ani de căsătorie cu Dorin Cocoş

156Elena Udrea s-a îmbogăţit peste măsură după divorţul de Dorin Cocoş. A rămas cu bani, maşini şi bijuterii după 10 ani de căsătorie. Generozitatea fostului soţ este cel puţin bătătoare la ochi şi se traduce în sute de metri pătraţi de terenuri sau case şi în sute de mii de euro

separator
.

Din ultima declaraţia de avere a Elenei Udrea jurnaliștii au constatat că fostul său soţ, Dorin Cocoş, a cam rămas pe drumuri în urma divorţului. El nu mai are niciun acoperiş deasupra capului. Udrea s-a ales cu totul în materie de imobile. Deţine acum 3 case, un apartament de 60 de metri pătraţi în Bucureşti, un sfert din imobilul de 635 de metri părtraţi din capital României și vila din Pipera, reşedinţa celor doi, până nu demult.

elena-udrea-deputatAcesta, deasemenea, i-a mai cedat fostei soţii mii de euro şi două maşini: un Mercedes de câteva zeci de mii de euro şi un Fiat.

Plus conturile care i-au rămas tot ei, are 500.000 de euro și aproape 1.300.000 de lei românești. Ca un adevarăt gentelman, Cocoş i-a lăsat şi bijuteriile în valoare de 50.000 de euro. Cam aşa arată bilanţul unei căsnicii de 10 ani încheiate amiabil în faţa notarului.

Grigori Leps are grave probleme de sănătate
Articolul anterior
Kate Middleton – de la o adolescentă rebelă, la o prințesă rafinată!
Articolul următor
Alte articole interesante