Cu drag de mama: Nadia Moșneagu, interpretă

Muzica este sufletul ei și ceea ce și-a dorit să facă dintotdeauna este să cânte și să încălzească inima publicului cu vocea sa cristalină. Muncește mult în studio pentru a crea piese de calitate, însă cel mai mare noroc vine de la străbunica și bunica, de la care a moștenit talentul de a cânta, iar mama este cea care a susținut-o mereu în visul său. În Luna Femeii, talentata interpretă Nadia Moșneagu ne vorbește despre relația frumoasă pe care o are cu cea care i-a dat viață!

separator

,,Pe mama mea o cheamă Galina, mama lucrează ca bibliotecară și adoră cărțile și copiii. Iar pentru mine ea este cea mai scumpă ființă de pe pământ, cea mai blândă și binevoitoare. Îngerul meu păzitor, care m-a susținut și mă susține în tot ceea ce fac. M-a ghidat, m-a îndrumat și a crezut în mine”. ,,Încă de mică m-a încurajat să cânt și m-a însoțit la toate concursurile din țară, atât de muzică populară cât și cele de muzică ușoară. Am reușit să construiesc cu mama una din cele mai calde relații. Și aș vrea și fetițele mele să urmeze această cale.

Îi povestesc mereu tot ce am pe suflet, pentru că mama are o putere nebănuită de a asculta. Și, totuși, în pofida a toate, mama nu este răsfățată nici de soartă, nici de propriii copii. Pentru că ea ne răsfață întâi pe noi, cu plăcinte calde atunci când mergem acasă, cu colțunași, clătite și sarmale super delicioase și chiar cu cadouri. Asta e mămica noastră!

Am învățat de la mama să fiu o bună gospodină și o mamă iubitoare, dar și să fiu sinceră cu oamenii din jurul meu și cu mine însămi, să muncesc cinstit și să-mi croiesc propriul drum prin viață.

Am avut parte de o copilărie frumoasă și condimentată cu de toate. Cu scăldatul în Răut fără voie, pentru că sunt la poalele râului, cu furat noaptea de pepeni verzi, cu prășit la vie, dar cele mai memorabile momente alături de mama mea sunt acelea în care ne adunam de sărbători și cântam romanțe precum ,,O, mamă, dulce mamă!”.

Îți mulțumesc mamă, pentru dragostea ta, pentru că m-ai învățat, pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să devin omul de astăzi. Primește de la noi urarea ce vine din suflet, în această frumoasă lună de primăvară!”.

Mark Stam a lansat piesa ,,Nesimțit”
Articolul anterior
Anastasia Zavorotnyuk a născut în secret o fiică și doar acum a arătat-o pe micuță
Articolul următor
Alte articole interesante