Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 20 de kilograme. „Am învățat să mănânc într-un anume fel”

Fosta prezentatoare de la „Surpize, Surprize”, în vârstă de 49 de ani, își etalează silueta de adolescentă, după ce timp de un an și jumătate a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme! Iată cum arată acum vedeta.

Vârsta e doar un număr pentru Andreea Marin! Fosta prezentatoare a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit 20 de kilograme în ultimul an.

„Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere”, mărturisește Andreea Marin.

Fosta prezentatoare a apelat la ajutorul unui medic nutriționist, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, vedeta se mândrește cu o siluetă de adolescentă. În plus, această transformare a adus și o dinamică nouă în relația sa cu fiica sa, Violeta, în vârstă de 16 ani și jumătate. Cele două se bucură acum de o relație apropiată și bazată pe o comunicare deschisă. Ele își împărtășesc nu doar gândurile, ci și garderoba, Andreea Marin dezvăluind că este obișnuită să împrumute piese vestimentare de la fiica ei.

„Suntem fete, ne place schimbul de haine. Facem schimb de haine, dar și de impresii, ca fetele. Violetei îi vin acum hainele mele din liceu și e plăcut să vezi asta. Îmi place că am ajuns la greutatea de odinioară”, a dezvăluit Andreea Marin pentru viva.ro.

Vedeta a atras toate privirile la un eveniment monden organizat recent la un hotel. A purtat un sacou cu trei mărimi mai mari, iar pentru că nu îi venea cum trebuie și ținea mult să îl poarte, ea l-a legat la mijloc cu o curea.

„Ca să fiu sinceră, acest sacou pe care îl port acum pe mine cu această curea, îl port așa pentru că este foarte larg. Se și observă, de altfel, acest lucru”, a spus Andreea Marin.

Românii stabiliți în Spania vor putea avea dublă cetățenie

Premierul român Marcel Ciolacu a făcut un anunț important pentru românii stabiliți în Spania, aducând vești despre schimbări semnificative care vor avea loc în această vară. Acestea vizează diverse aspecte legate de statutul și drepturile comunității românești din Spania, având un impact direct asupra vieții cotidiene a acestora, scrie evz.ro.

Marcel Ciolacu a anunțat o serie de măsuri destinate românilor din diaspora. Printre acestea, se numără și vizita premierului spaniol, Pedro Sánchez, care va veni în iulie la București pentru a semna un acord ce va permite românilor stabiliți în Spania să obțină cetățenie dublă.

„M-am întâlnit cu Pedro Sánchez, premierul Spaniei, și pot să vă spun că va veni în iulie la București pentru a semna acordul prin care românii stabiliți în Spania vor putea avea dublă cetățenie. Este un semn de respect pe care prietenul meu, Pedro Sánchez, după aproape doi ani de zile de când construim acest lucru, îl aduce celei de-a doua comunități ca mărime din Spania. Doar Franța și Portugalia mai au astfel de acorduri cu Spania și mă bucur că românii vor avea acces la locurile de muncă mai bine plătite fără să fie nevoiți să mai renunțe la cetățenia română”, a declarat Ciolacu.

Totodată, premierul român a anunțat că a avut o întâlnire cu președintele Consiliului de Miniștri al Italiei, Giorgia Meloni:

„Pot să vă spun că recunoașterea Bisericii Ortodoxe drept cult recunoscut de statul italian este pe ultima sută de metri. Denumirea juridică, și sunt ferm convins că toți cei din Italia o cunosc, este Intesa”.

Referitor la întâlnirea cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, Ciolacu a menționat că au colaborat eficient pentru a proteja și îmbunătăți condițiile de muncă ale muncitorilor români, în special ale celor sezonieri.

Discuțiile despre acest subiect au fost începute încă din luna februarie a acestui an. Atât Marcel Ciolacu, cât și Nicolae Ciucă s-au întâlnit cu reprezentanții politici din Spania pentru a avea o discuție de comun acord pentru sprijinul românilor din Spania.

Conform spuselor reprezentanților diasporei, pentru cei peste un milion de români din Spania, obținerea dublei cetățenii va reprezenta împlinirea unui vis.

Deținerea statutului de cetățean spaniol le va oferi accesul la oportunități de muncă mai bine plătite, în domenii precum administrația, ordinea publică sau educația.

În plus, deținând pașaportul spaniol, românii vor putea călători fără vize în majoritatea țărilor din întreaga lume.

Schimbări importante și pentru cei care doresc să călătorească în Turcia

Marcel Ciolacu a avut în ultima perioadă vizite oficiale care au vizat interesele românilor. Printre acestea se numără întâlinrea cu președintele Turciei, dar și cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova.

„M-am întâlnit cu doamna Maia Sandu, președintele Moldovei, și cu președintele Zelenski, și am reușit să eliminăm în aceste două țări conceptul aberant și sovietic de limbă moldovenească. Toți românii, toți românii din Republica Moldova și Ucraina vorbesc astăzi o singură limbă, iar aceea este limba română. Și sunt foarte mândru de acest lucru. M-am întâlnit chiar săptămâna aceasta președintele Turciei, cu domnul Erdoğan, și am reușit ca românii ce doresc să călătorească în Turcia să o poată face doar cu buletinul, nefiind nevoie de pașapoarte”, a adăugat prim-ministrul.

Marcel Ciolacu așteaptă tot anul acesta și aderarea completă la Schengen

Premierul speră ca cea mai mare realizare din acest an să aibă legătură cu Spațiul Schengen și aderarea completă a României la acesta.

„Știți foarte bine calvarul pe care trebuie să-l îndurați an de an la graniță când vreți să vă întoarceți acasă de sărbători. Eu consider că aceasta este o umilință, iar românii nu au niciun motiv pentru care să fie umiliți și să nu primească ce li se cuvine. Anul trecut am deschis un proces ireversibil prin aderarea aeriană și maritimă, dar anul acesta trebuie să facem dreptate până la capăt și să intrăm și cu granițele terestre. Așa este normal și vă asigur în această seară că acest Guvern va face acest lucru, la fel cum vom face dreptate și în ceea ce privește vizele pentru Statele Unite. Sunt convins că toate discuțiile pe care le-am avut cu oficialii americani și tot efortul făcut de statul român, dar mai ales tot efortul făcut de către români, vor duce în acest an la o decizie de eliminare a vizei”.

Ziua Internațională a Copiilor la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală! Intrarea este liberă! 

Centrul Educației Estetice „Lăstărel”, în parteneriat cu Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, organizează vineri, 31 mai, ora 15:00, un spectacol muzical cu genericul „Universul copilăriei”, dedicat Zilei Internaționale a Copiilor.

La spectacol vor evolua tineri interpreți, laureați ai concursurilor naționale și internaționale, promotori ai patrimoniului cultural imaterial, din cadrul cercurilor vocale „Melody”, conducătoare Hîncu Ionela; „Vocal-star”, conducătoare Castraveț Ina; „Solo”, conducătoare Grumeza Marina; Cercul de dans modern, conducătoare Ciobanu Viorica. 

Acest eveniment este un prilej frumos de a sărbători împreună copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a le aprecia talentele muzicale, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos și plin de succese.

Organizatorii vă așteptă la muzeu, să pășiți în lumea frumoasă a copilăriei!

Intrarea este liberă! 

Adresa: Str. M. Kogălniceanu. 82

O companie aeriană se retrage de pe aeroportul din Iași la doar o lună de la primul zbor

Directorul general al aeroportului din Iași, Romeo Vatră, a spus că Eurowings a decis să se retragă de pe aeroportul din Iași la doar o lună de la inaugurarea primelor sale rute din cauza cererii scăzute, relatează BoardingPass.

„Decizia de a deschide și închide zboruri aparține companiei aeriene, în funcție de planurile de dezvoltare operațională și de rentabilitatea rutelor. Eurowings nu va mai efectua zboruri din Iași spre Stutgart și Dusseldorf din cauza cererii foarte reduse pe aceste rute”, a declarat Romeo Vatră, directorul general al aeroportului Iași, potrivit Hotnews.Potrivit sursei citate, compania low-cost a grupului Lufthansa a operat primul său zbor comercial regulat spre și dinspre aeroportul Iași la 1 mai 2024, din Dusseldorf, Germania.Cu toate acestea, Eurowings a decis să mai opereze zborurile dintre Iași și Dusseldorf doar până pe 9 iunie.Ruta dintre Iași și Dusseldorf este operată doar de Eurowings cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, miercurea și duminica.Pe 3 mai, compania aeriană a inaugurat a doua rută spre Iași, de la Stuttgard, însă și aceasta va fi anulată, iar ultimul zbor va fi pe 10 iunie.Ambele rute erau operate doar de Eurowings.

O profesoară ar fi folosit un limbaj licențios în timpul orelor. Ministerul Educației s-a autosesizat
Articolul anterior
Elon Musk: „O Inteligență Artificială mai inteligentă decât orice om de pe Pământ, ar putea exista chiar anul viitor”
Articolul următor