Cum arată apartamentul Jannei Friske, la 4 ani după dispariția artistei. Video!

Sora mai mică a Jannei Friske, Natalia, a făcut o excursie pe Instagram în jurul apartamentului artistei care a murit de cancer în vara anului 2015, subliniind că familia ei încearcă să nu atingă sau să schimbe nimic acolo.

separator
„Am venit să vizităm apartamentul Jannei. Nu atingem nimic, totul a rămas așa cum a fost. Doar uneori ștergem praful și pornim umidificatoarele ”, a spus Natalia Friske.

Potrivit acesteia, pe rafturi, ca în timpul vieții Jeanne Friske, stau premiile artistei, o colecție de figurine și fotografii cu prietenii, precum și fotografii cu câini, pe dressing – o parte a colecției de parfumuri, un pieptene și un remediu preferat pentru picioare, iar pe masă în bucătărie – cănuța lui Platon și biberonul acestuia.

Apartamentul Jannei Friske este decorat într-un stil clasic, în culori strălucitoare. Pe peretele din dormitor se află un peisaj forestier, lângă el se află un dulap cu haine și o colecție de genți, pe care artista le adora. Lângă ușa din față sunt rafturi cu pantofi.

Janna Friske a murit în iunie 2015 din cauza cancerului cerebral. După moartea ei, a început un conflict între soțul actriței, prezentatorul TV Dmitry Shepelev și rudele artisei. Dmitry nu permite bunicilor să-și vadă nepotul, singurul fiu al fiicei lor, menționând că are motive întemeiate pentru acest lucru.

Medicii moldoveni au operat cu succes un nou-născut, diagnosticat cu atrezia valvei pulmonare
Articolul anterior
Dezvăluirile tânărului care l-a salvat pe bebelușul abandonat: ,,Plângea și era îmbrăcat subțire”
Articolul următor
Alte articole interesante