Cum sărbătoresc copiii vedetelor 1 iunie?

Ziua Internațională a Copiilor este un prilej în plus de a aduce zâmbetele pe fețele copiilor.

separator

În această zi, copiii împreună cu părinții fac o călătorie în lumea copilărie și uită de orice alte activități serioase. Dar dacă părinții sunt artiști? Reușesc ei  să petreacă timpul cu cei mici? Cum sărbătoresc această zi copiii vedetelor, a încercat să afle unica.md da la câțiva reprezentanți ai showbizz-ului autohton.

Împreună cu familia sa, Georgeta Voinovan încearcă să aducă cântecul  în inimile copiilor în ziua de 1 iunie.

”Noi nu sărbătorim această zi așa cum o fac alții, deși îmi place, dacă am puțin timp liber, să mergem în parcuri unde se organizează diferite evenimente pentru copii. Totuși, eu consider că este foarte puțin să scoți copilul la plimbare sau la distracții doar de 1 iunie. Acest lucru se face mult mai des în familia noastră. Ca și alți colegi de ai mei, în acestă zi sunt foarte solicitată, așa că copiii mei înțeleg acest lucru și deseori urcă alături de mine în scenă. Îmi place că se face sărbătoare, dar totuși… ziua copiilor este în fiecare zi!”, recunoaște Georgeta Voinovan.

geta voinovan

Aura împreună cu Lory și Bety sunt astăzi mai mult în scenă decât la distracții.

aura”Deoarece am mai multe melodii pentru copii, sunt destul de solicitată în acestă zi. Totuși de 2 ani încoace, ziua de 1 iunie o petrec, împreună cu fetele mele în scena Palatului Național. Mai întâi la repetiții, iar apoi la concertul propriu zis ”Copii cuminți… cu vedete părinți”. După concert, cel mai probabil, vom merge undeva să mâncăm și să se mai zbânțuie Lory și Bety. Asta dacă ne mai țin puterile și imaginația. În general, fetele știu că este o zi a lor, dar în care atât eu, cât și ele muncesc!”, a declarat Aura.

De 1 iunie Serj Kuzenkoff o convinge pe micuța Daria, că Ziua Copiilor este în fiecare zi.

serj”Nu pot vorbi încă despre o tradiție a zilei de 1 iunie în familia noastră, pentru că până acum, am fost micuți pentru a realiza acest lucru. Cu toate astea, ziua de 1 iunie nu are cum să fie deja petrecută altfel decât și cu famila (ca și toate celelalte). De fapt, 1 iunie ar trebui, ca și alte zile „profesionale” (8 martie, de exemplu)  sărbătorite cu mult fast în fiecare zi! Noi încă ne gândim cu ce program special o vom distra pe micuța noastră prințesă, dar cu siguranță vom inventa ceva deosebit. Și să nu credeți că este foarte ușor. Chiar dacă moderezi zeci sau sute de evenimente, orice sărbătoare pentru copilașul tău este una special și mai ales, cu multă dragoste”, a recunoscut interpretul.

nelly CiobanuFiica interpretei Nelly Ciobanu, deși are doar 7 ani,  înțelege cu toată maturitatea, că mami în acestă zi muncește.

”Noi am luat deja cadou pentru Mirela și am felicitat-o acum câteva zile. La vârsta ei, ea deja înțelege ca mama este artistă și în zile de sărbătoare este mai mult în scenă. Totuși cât de ocupată nu aș fi, eu oricum găsesc câteva momente în această zi să petrec cu ea. În plus, vom urca împreună în scena Palatului Național. Tot ce contează este că prințesa mea știe că noi o iubim și chiar atunci când muncim suntem cu gândul la ea. Mulțumesc lui Dumnezeu că a înzestrat-o cu o înțelepciune mult peste vârsta ei”, a spus Nelly Ciobanu.

Viorel Burlacu împreună cu cei 4 copii ai săi lansează imnul familiei de ziua copiilor.

”Copiii mei se mulţumesc cu ceea ce este, nu avem pretenţii nici chiar de Ziua Copiilor. Important e să fim împreună, să ieşim undeva, să ne distrăm, să zâmbim și să cântăm. Și anume asta vom face începând cu ora 16.00, când vom urca cu toată familia în scena Palatului Național în cadrul concertului „Copii cuminţi… cu vedete părinţi”.

V-Burlacu

Până la concert repetiții și pregătiri, iar după concert o să ne plimbăm prin oraș sau poate vom merge să lansam piesa noastră nouă ”Familia” la vreun post de televiziune… principalul este că vom petrece acestă zi împreună”, a spus Viorel Burlacu

RoxanaRoxana își învață copiii să facă acte de caritate de Ziua Copiilor

Tradițional, dimineața zilei de 1 iunie începe cu micul dejun și apoi mergem în oraș la tot felul de distracții, de la care ne întoarcem neaparat acasa cu cadouri! După masă, de obicei cânt. Trebuia să cânt la concertul ”Copii cuminți… cu vedete părinți”, dar pentru că Artiom joaca fotbal în Dinamo KIEV, iar Bianca încă e micuță, am amânat pentru anii viitori participarea noastră. În ajunul zilei de 1 iunie, pe 30 mai, am mers cu fiica mea la un orfelinat din capitală, unde am cânta  pentru copiii de acolo, dar și pentru doi omagiați Cristina (4 ani) și Dorin (9 ani). Inițial trebuia să fie evenimentul astăzi, dar cineva vine să-l adopte pe Dorin și astfel pe data de 30 mai am sărbătorit împreună ultima lui zi de naștere în casa de copii. Bianca mă însoțește mereu la concerte, mai ales dacă e vorba despre prezența copiilor acolo. Cred că are ce învăța din astfel de concerte, care aduc zâmbetul pe fața copiilor. Astăzi mă dedic în totalitate copiilor mei. Așa a fost totdeauna!”, a spus interpreta.

Sandu Gorgos le-a amenajat camera cu baloane, iar soția Natalia are grijă să îndulcească cu deserturi ziua de 1 iunie a gemenilor săi.

gorgos”Pe 1 iunie surprizele încep de dimineață! Seara, în ajun de ziua copiilor, după ce se culca scumpii noștri, umplem odaia cu baloane printre care le punem și ceva cadouri-surprize. Ochișorii plini de uimire și bucurie, prevestesc o zi superbă, întotdeauna. La micul dejun desigur îi așteaptă și câte o surpriză dulce. Pentru că anul acesta sărbătoarea copiilor va fi într-o zi de odihnă, desigur o vom petrece împreuna cu toată familia. După ce își vor primi darurile și surprizele pregătite de mami și tati, probabil vom merge în locurile publice unde se vor da petreceri în cinstea copiilor, iar mai apoi vom merge să luăm masa undeva în oraș. Copiilor le place mult acest lucru și chiar au locul lor preferat, un local unde se prepară sushi (sunt mare amatori de aceste bucate). Pentru a încununa cu succes și frumos o zi a copiilor, vom merge la Palatul Național, la un show cu și pentru copii, la care am fost invitați să participăm, însă am considerat că anul acesta vom fi încă în calitate de spectatori”, ne-a declarat Natalia Turtă-Gorgos, antrenoare la Unica Shaping și soția compozitorului și aranjorului Sandu Gorgos.

scarlatCopiii Cristinei Scarlat au parte de 3 motive de sărbătoare în acestă zi.

”Ziua de 1 iunie este o sărbătoare mare în familia noastră! O sărbătoare triplă – ziua de naștere a mamei, a fratelui meu mai mic, Mihai, și respectiv Ziua Internațională a Copiilor. De obicei ne adunăm toată familia la masă, apoi mergem în oraș la distracțiii sau…  sunt mai multe variante, depinde de timpul de afară, dar și cel din casă. Eu sigur că lucrez în această zi, ca și majoritatea artiștilor, dar copiii mei sunt obișnuiți cu aceasta. În schimb, soțul meu are grijă să le ofere o sărbătoare frumoasă și memorabilă! Și pentru că este o zi a copiiilor, evident că vor primi cadouri. Ei nu le cer, poate pentru că noi obișnuim să le facem des și fără anumite ocazii. Însă dacă își doresc ceva, atunci cu siguranță e vorba de un cadou serios. Ioan, copilul meu mai mare, mi-a zis întro zi că el e mare deja și nu are nevioe de jucarii… așa am ajuns să înțelegem ca are nevoie de un iPad. Nu am acceptat din prima, dar până la urmă tot am cedat. Avem noroc de faptul că Sofia încă nu are preferinte așa ”grele”. Ea e mai modestă deocamdată…. se bucura pentru orice”, a comunicat interpreta Cristina Scarlat.

copiii getei burlacuCopiii Getei Burlacu așteapă ziua de 1 iunie ca pe un eveniment important în viața lor.

”De câțiva ani la rând, Elvira și Sebastian așteaptă cu nerăbdare Ziua Copiilor pentru a putea urca în scenă alături de mine. Se pregătesc cu multă dăruire și perseverență, pentru ca pe 1 iunie să se prezinte la cel mai înalt nivel în cadrul concertului ”Copii cuminți…  cu vedete părinți”. După concert mergem neapărat în parc să ne distrăm și să mâncăm ceva dulce. În acestă zi suntem copii cu toții și trebuie să trăim acest sentiment la maxim, alături de copiii noștri”, a spus interpreta.

Accident grav în Italia. Un cetățean din Republica Moldova și o româncă au murit din cauza vitezei

O româncă în vârstă de 32 de ani și un cetățean moldovean, în vârstă de 23 de ani, au murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un grav accident petrecut în Italia.

Accidentul s-a produs pe șoseaua de centură a orașului Pescara. Într-un tunel rutier, autoturismul condus de tânărul din Republica Moldova a atins lateral o altă mașină. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de zidul de beton al tunelului, pe celălalt sens de mers.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viețile celor doi tineri din mașină, notează rotalianul.com.

Corpurile fără viață au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale mașinii după ce pompierii au tăiat capota vehiculului.

Preliminar, se consideră că viteza excesivă la care se deplasa autoturismul condus de tânărul moldovean ar fi principala cauză a accidentului, ipoteză confirmată de mărturiile altor participanți la trafic și de daunele severe suferite de vehicul.

De asemenea, s-a constatat că niciuna dintre victime nu purta centura de siguranță în momentul accidentului.

Acum, autoritățile așteaptă rezultatele autopsiilor pentru a ajunge la noi concluzii.

Rușii au cotropit încă un sat din apropiere de Avdiivka, în estul Ucrainei

Armata rusă a revendicat sâmbătă ocuparea unui sat din apropiere de Avdiivka, în estul Ucrainei, un nou avans în cadrul unei ofensive pe care a declanşat-o în regiune, relatează AFP, citată de Agerpres.

Ministerul rus al Apărării a afirmat într-un comunicat că soldaţii săi au eliberat Pervomaiske, localitate aflată la sud-vest de Avdiivka ocupată în februarie. Rusia revendică cu regularitate avansuri în zonă, în faţa unei armate ucrainene lipsită de muniţii şi care întâmpină dificultăţi în a recruta, notează France Presse.

Şeful statului major ucrainean, Oleksandr Sîrski, a anunţat anterior în cursul zilei de sâmbătă că ruşii presează şi în direcţia localităţii Ciasiv Iar din est, care se află sub „un foc constant”.

Sîrski a estimat sâmbătă că „situaţia pe frontul de est s-a deteriorat considerabil în ultimele zile”.

„Asta se datorează în special unei intensificări semnificative a ofensivei duşmanului după alegerile prezidenţiale din Rusia”, care au avut loc la jumătatea lui martie, a scris el pe Telegram.

Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au murit la vârsta de 62 de ani

Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au trăit o viață uniți și au murit la vârsta de 62 de ani. Cauza morții nu a fost dezvăluită.  Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au murit. Ce vârstă aveau | FOTO - Imaginea 4

Lori și fratele ei transsexual, George Schappell, s-au stins din viață la vârsta de 62 de ani, într-un spital din Pennsylvania, potrivit protv.ro.

Gemenii, care s-au născut cu craniile parțial contopite, au sfidat previziunile medicale potrivit cărora nu vor trăi mai mult de 30 de ani. Cei doi împărțeau inclusiv 30% din creier.

În timp ce Lori era aptă de muncă, George, care se confrunta cu dizabilități, folosea un scaun cu rotile. Lori era cea care îl ajuta să se deplaseze și îi împingea scaunul cu rotile.

George a avut o carieră de succes ca și cântăreț de muzică country, în timp ce Lori și-a urmat pasiunea pentru bowling, câștigând chiar și trofee.

În anii ’90, Lori a lucrat la o spălătorie din spital, organizându-și turele în funcție de concertele lui George. Succesul lui George i-a dus pe cei doi frați în călătorii în jurul lumii, conform Guinness World Records.

Anterior, ei au ținut prima pagină a ziarelor când George, numit inițial Dori, a recunoscut că este transsexual. George a recunoscut public ca este transsexual în 2007.

În acel moment, George și-a schimbat numele din Reba – un nume adoptat în onoarea idolului său Reba McEntire.

Gemenii siamezi au trăit într-un apartament cu două dormitoare din Pennsylvania, alternând între hobby-urile lor. Dormeau pe rând în dormitoae diferite și făceau duș separat, folosind perdeaua de la cadă.

Lori a susținut întotdeauna că este extrem de important să fie independenți și să își respecte intimitatea unul celuilalt.

„Sunt aici în corp, dar asta este tot. Doar pentru că nu putem să ne ridicăm și să ne îndepărtăm unul de celălalt nu înseamnă că nu putem avea intimitate”, a spus ea, conform Mirror.

Atunci când erau întrebați dacă vor să se separe, Lori și George spuneau categoric că nu.

„Teoria mea este următoarea: de ce să reparăm ceea ce nu este stricat?”, spunea George într-un interviu din 1997.

Ei duc mai departe tradiția familiilor Sulac, Iliuț, Advahov și Crudu
Articolul anterior
Trucuri pentru un machiaj de vară reuşit! (Video)
Articolul următor