Cumplit. Doi iubiți au murit înecați într-un ascensor blocat, în urma inundațiilor din Israel

Doi îndrăgostiţi au trăit ultimele momente din viaţă captivi într-un lift blocat care se umplea cu apă, în urma unor inundaţii care au afectat Tel Aviv, forţele de salvare intervenind prea târziu.

separator
Dean Shoshani şi Stav Harari, ambii în vârstă de 25 de ani, au murit în liful unei clădiri din oraşul israelian Tel Aviv, în timpul recentelor inundaţii din oraş. Perechea a rămas blocată în liftul care cobora în parcarea clădirii, după o defecţiune la electricitate. În timp ce erau prinşi înăuntru, ploile abundente au inundat parcarea, apa infiltrându-se încet şi în lift, relatează adevarul.ro.

Un vecin a auzit strigătele de ajutor ale tinerilor şi a chemat serviciile de urgenţă, care au ajuns, însă, abia după câteva ore, relatează Haaretz. În cele din urmă, serviciile de intervenţie au folosit echipament de scufundări pentru a încerca să salveze victimele: au reuşit să pătrundă în lift după ce au tăiat tavanul liftului. Harari a fost transferată la Centrul Medical Sourasky din Tel Aviv, în stare critică şi în hipotermie. Medicii nu au putut să o resusciteze, în timp ce Shoshani a fost resuscitat la faţa locului şi ulterior dus la Centrul Medical Sheba din Tel Hashomer, unde a murit.

„Am primit un apel la aproximativ 20 de minute după ce tinerii au rămas blocaţi“, a declarat Alfred Jadid, proprietarul clădirii, în presa locală. „Când am ajuns, apa ajunsese deja în tavan. Am încercat să deschidem uşile liftului, dar nu am reuşit. Poliţia a ajuns abia o oră mai târziu, dar ce puteau ei să facă? Pompierii au ajuns după o oră jumătate.”

Accident la Hâncești. O tânără a murit pe loc
Articolul anterior
Cel puţin 56 de oameni au murit la funeraliile generalului Soleimani, din Iran
Articolul următor
Alte articole interesante