Cutremurător. 39 de cadavre au fost descoperite într-un camion pe teritoriul Marii Britanii. Victimele erau cetățeni chinezi

Poliția britanică a descoperit în noaptea de marți spre miercuri, cadavrele a 39 de persoane, printre care și un adolescent, în interiorul unui camion provenit din Bulgaria, într-un parc industrial din estul Londrei.

separator

Procurorul federal al Marii Britanii a anunțat astăzi, 24 octombrie, că a deschis o anchetă privind moartea celor 39 de persoane în camion, care se va concentra asupra tuturor părților implicate în transport.

Poliția din Essex continuă să-l interogheze pe șoferul camionului, Mo Robinson,în vârstă de 25 de ani, care a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

Granițele din nordul Belgiei se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de migranți care preferă să călătorească în Marea Britanie, deoarece autoritățile franceze au înăsprit controalele la Calais.

Anchetatorii belgieni au declarat că nu este încă clar când au fost introduse victimele în container și dacă acest lucru s-a întâmplat în Belgia. Presa europeană a sugerat că migranții din unitatea frigorifică ar fi putut îngheța până la deces la temperaturi de până la -25 ° C.

Totodată, cei 39 de oameni găsiți morți într-o remorcă frigorifică din Essex erau cetățeni chinezi, anunță The Guardian, potrivit unimedia.info.

Informațiile vind după ce autoritățile belgiene au oferit detalii despre traseul parcurs de camionul descoperit în localitatea Grays.

Mai multe tinere din Moldova, inclusiv minore, traficate sexual în Grecia. Aveau câte 25-80 de clienți pe zi
Articolul anterior
Ultimele zile din octombrie aduc temperaturi ridicate, după care vremea se schimbă brusc. Vezi prognoza meteo!
Articolul următor