Deepside Deejays: “Aici sunt cele mai frumoase femei! ”

În Chișinău

separator
revin, de fiecare dată, ca la ei acasă. Este vorba de băieții de la Deepside Deejays, care au făcut încă o dată furori pe scena unui club din capitală.


Victor de la Pena, Dave Pryce și Vebearena au cucerit și publicul moldovenesc cu hiturile “Stay With Me Tonight” și „Never Be Alone”. Fanii au avut șansa să cânte, să danseze și să facă poze alături de cei trei băieți energici, sexy și talentați.

Citește mai jos un interviu exclusiv cu Deepside Deejays!

Care a fost prima impresie când ați ajuns în Chișinău?

Am început să iubim Moldova cu doi ani în urmă, când am fost pentru prima dată aici ca în formula Deepside Deejays. Mereu am avut o impresie bună despre Chișinău. Oameni calzi, public incendiar și distracție la maxim. Moldovenii știu să se distreze cu adevărat. Cel mai mare lucru care ne place aici, e ca sunt cele mai frumoase femei. Este singurul lucru care sare în evidență atunci când vine vorba de Chișinău.

Ați reușit să gustați din vinul moldovenesc?

Nu am apucat, timpul este scurt şi nici de data aceasta nu am reușit. Dar sperăm să venim odată pentru mai mult timp și să gustăm cu adevărat din tot ceea ce înseamnă tradiție moldovenească.

Înainte să veniți aici, ce știați despre Moldova?

Nu știam mare lucru, dar am văzut o țară frumoasă, oameni civilizati, și o trecere de pietoni desenată ca o claviatură de pian, care ne-a captat atenția în totalitate. Moldova este o țară cu oameni care au o istorie muzicală aparte. Din punct de vedere cultural, artistic și muzical, oamenii sunt foarte deschiși.

Ce surprize pe plan muzical mai pregătiți?

Fanilor le pregătim un single nou, probabil în vara aceasta. Multe detalii nu putem oferi pentru că este un proiect deocamdată nerealizat. Va fi o surpriză foarte plăcută, pentru că vom colabora și cu alți artiști. Anul acesta ne-am implicat destul de mult, vrem mai multe piese proprii, și mai puține remixuri. Așa că 2012 va fi un an plin de surprize.

Cum trebuie să fie femeia în viziunea voastră?

Victor De La Pena:

Să fie o persoană responsabilă, să aibă un vis, o pasiune spre care să tindă în viață și să aibă multă încrederea în ea, este ceea ce mă cucereşte cel mai mult. Atunci când vine vorba de exteriorul unei femei, mâinile, buzele și ochii sunt slăbiciunea mea.

Dave Pryce:

Îmi place mai mult mintea decât formele unei femei. Iubesc să am lângă mine o femeie deșteaptă și cu picioarele pe pământ.

Vibearena:

Descopăr femeia în timp. Pentru mine într-o relaţie de dragoste contează cel mai mult primul sărut și prima noapte de amor. Dacă la capitolul ăsta nu suntem compatibili, atunci relația are foarte puține șanse să supraviețuiască.

Deepside Deejays

Text: Cristina Mihalachi

Străzi inundate în Capitală, după ploaia din această seară. Mașini și mijloace de transport public, blocate pe trasee

Ploaia din această seară a făcut din nou ravagii în Capitală. Mai multe străzi s-au transformat în râuri, iar zeci de șoferi au rămas blocați în trafic.

Astfel, în unele sectoare din Capitală apa a urcat mai sus de glezne, în așa fel a stopat traficul, iar deplasarea pe unele porțiune este destul de dificilă. Automobilele, inclusiv și transportul public au rămas blocate, ca urmare a debitului mare de apă, scrie www.stiri.md

Unele rute de troleibuz atestă întârzieri de la orarul stabilit așadar staționează sau sunt redirecționate. Pe rețelele de socializare au fost distribuite mai multe imagini video surprinse pe străzile capitalei.

SUA sprijină parcursul european și calea Moldovei spre libertate și democrație

Șefa statului a avut astăzi o întrevedere cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken. Președinta Maia Sandu a menționat că Secretarul Blinken a venit cu un puternic mesaj de sprijin pentru Moldova și pentru calea păcii, democrației și prosperității pe care am ales-o. 

„Moldova apreciază profund acest sprijin constant și prietenia de durată a Statelor Unite. Susținerea poporului american înseamnă beneficii concrete pentru moldoveni – securitate energetică, linii electrice care ne conectează la rețeaua europeană, ajutor la plata facturilor, modernizarea agriculturii și creșterea exporturilor, dezvoltarea industriei vinicole, modernizarea grădinițelor, creșterea potențialului nostru turistic. Împreună cu prieteni precum Statele Unite, Moldova va reuși să construiască un viitor liber, în pace, unde fiecare cetățean are șansa unei vieți împlinite”, a subliniat șefa statului.

„Suntem foarte recunoscători pentru leadersheep-ul dumneavoastră și asta o văd în multe alte țări pentru tot ceea ce faceți aici, în timpuri grele și în circumstanțe dificile pentru a înainta și a lansă această țară. Acum doi ani când am fost aici am discutat cum vom continua să construim o Moldova care trăiește în pace. În acest timp, Moldova a făcut pași concreți pentru a îndeplini această viziune, care va crea un viitor puternic, adică parcursul european, reforma sectorului energetic. Astăzi, vrem să continuăm aceste progrese și vom încheia în curând negocierile privind noul sediu al ambasadei SUA, care va accentua profunzimea acestor relații și a continua să avansăm împreună. 

Ceea ce este foarte puternic aici este acest angajament pentru democrație pentru ca moldovenii să-și aleagă propriul viitor, și asta în ciuda intimidărilor care vin din partea rusească, răspândirea dezinformării, folosirea corupție ca armă și fabricarea de proteste antiguvernamentale, dar totuși vedem o reziliență extraordinară din partea conducerii R. Moldova, în special din partea popurului de aici. SUA și mulți dintre partenerii noștri folosesc sancțiuni asupra celor care încearcă să sumineze democrația Moldovei și de asemenea încercăm să vă oferim sprijinul necesar pentru a avansa în calea dumneavostră spre libertate și democrație”, a spus la rândul său Antony Blinken, secretarul de stat al SUA. 

În context, oficialul a anunțat că oferă suport financiar Moldovei pentru alegeri liberi și curățarea sistemului judiciar.

„Din februarie 2022, SUA au alocat 774 de milioane de dolari pentru a consolida instituțiile statului R. Moldova și pentru a contracara aceste acțiuni de destabilizare care vin din partea Federațiie Ruse. Astăzi, vrem să vă sprijinim și să curățați sistemul judiciar. Astăzi vom lucra împreună cu Congresul pentru a acorda R. Moldova 50 de milioane de dolari pentru a consolida capacitatea Moldovei de a rezista interferențelor rusești, de a organiza alegeri libere și pentru ca R. Moldova să-și continue drumul spre UE”, a adăugat Antony Blinken.

Cămașa cu altiță din Moldova va fi prezentată la o expoziție în Suedia

Cămașa cu altiță, inclusă în anul 2022, pe Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanității (UNESCO) ca element de identitate culturală în România și Republica Moldova urmează să traverseze Cercul Polar pentru o expoziție unică a artiștilor din Republica Moldova și celor din nordul Suediei, la Kiruna.

Potrivit ambasadoarei Republicii Moldova în Regatul Suediei, Liliana Guțan, pe 5 iunie, în preajma Zilei Naționale a Suediei, Ambasada R. Moldova la Stockholm împreună cu Primăria orașului Kiruna, Asociația Autorităților Locale a Regiunii Norrbotten County și Societatea de Arte Norrbotten, vor inaugura evenimentul la renumitul Centru AuroraKulturhus expoziția „Practicing Our Knowledge”, transmite Radiomoldova.md.

Tradiționalele cămăși cu altiță vor fi prezentate de către meșterițele de la Șezătoarea Basarabiei și Măiestria, alături de obiectele de artă ale meșterilor locali și populației indigene ale Regiunii Arcticii Înalte. Expoziția va fi deschisă până pe data de 12 iulie, în Sala de Arte al Aurora Kulturhus.

Making of aprilie
Articolul anterior
Chifteluțe crocante din cod
Articolul următor