Deepside Deejays: “Aici sunt cele mai frumoase femei! ”

În Chișinău

separator
revin, de fiecare dată, ca la ei acasă. Este vorba de băieții de la Deepside Deejays, care au făcut încă o dată furori pe scena unui club din capitală.


Victor de la Pena, Dave Pryce și Vebearena au cucerit și publicul moldovenesc cu hiturile “Stay With Me Tonight” și „Never Be Alone”. Fanii au avut șansa să cânte, să danseze și să facă poze alături de cei trei băieți energici, sexy și talentați.

Citește mai jos un interviu exclusiv cu Deepside Deejays!

Care a fost prima impresie când ați ajuns în Chișinău?

Am început să iubim Moldova cu doi ani în urmă, când am fost pentru prima dată aici ca în formula Deepside Deejays. Mereu am avut o impresie bună despre Chișinău. Oameni calzi, public incendiar și distracție la maxim. Moldovenii știu să se distreze cu adevărat. Cel mai mare lucru care ne place aici, e ca sunt cele mai frumoase femei. Este singurul lucru care sare în evidență atunci când vine vorba de Chișinău.

Ați reușit să gustați din vinul moldovenesc?

Nu am apucat, timpul este scurt şi nici de data aceasta nu am reușit. Dar sperăm să venim odată pentru mai mult timp și să gustăm cu adevărat din tot ceea ce înseamnă tradiție moldovenească.

Înainte să veniți aici, ce știați despre Moldova?

Nu știam mare lucru, dar am văzut o țară frumoasă, oameni civilizati, și o trecere de pietoni desenată ca o claviatură de pian, care ne-a captat atenția în totalitate. Moldova este o țară cu oameni care au o istorie muzicală aparte. Din punct de vedere cultural, artistic și muzical, oamenii sunt foarte deschiși.

Ce surprize pe plan muzical mai pregătiți?

Fanilor le pregătim un single nou, probabil în vara aceasta. Multe detalii nu putem oferi pentru că este un proiect deocamdată nerealizat. Va fi o surpriză foarte plăcută, pentru că vom colabora și cu alți artiști. Anul acesta ne-am implicat destul de mult, vrem mai multe piese proprii, și mai puține remixuri. Așa că 2012 va fi un an plin de surprize.

Cum trebuie să fie femeia în viziunea voastră?

Victor De La Pena:

Să fie o persoană responsabilă, să aibă un vis, o pasiune spre care să tindă în viață și să aibă multă încrederea în ea, este ceea ce mă cucereşte cel mai mult. Atunci când vine vorba de exteriorul unei femei, mâinile, buzele și ochii sunt slăbiciunea mea.

Dave Pryce:

Îmi place mai mult mintea decât formele unei femei. Iubesc să am lângă mine o femeie deșteaptă și cu picioarele pe pământ.

Vibearena:

Descopăr femeia în timp. Pentru mine într-o relaţie de dragoste contează cel mai mult primul sărut și prima noapte de amor. Dacă la capitolul ăsta nu suntem compatibili, atunci relația are foarte puține șanse să supraviețuiască.

Deepside Deejays

Text: Cristina Mihalachi

Making of aprilie
Articolul anterior
Chifteluțe crocante din cod
Articolul următor
Alte articole interesante