Descoperă Muzica și Îmbrățișează Acceptarea de Sine cu Tania Cerga! Artista ne provoacă la un concert altfel, mîine, 21 mai, la Artcor

Într-o lume în care ne întrebăm constant dacă suntem de ajuns, Tania Cerga vine să ne ofere răspunsul prin muzica și mesajele sale. Mulți dintre noi am încercat să ne regăsim prin schimbări externe: haine noi, coafuri diferite, prieteni noi sau chiar relații noi. Cu toate acestea, răspunsul nu se află în exterior, ci în interiorul nostru.

Cine este Tania Cerga?

Tania Cerga este o artistă de renume din Republica Moldova, cunoscută pentru talentul său muzical și pentru mesajele profunde pe care le transmite prin piesele sale. Născută pe 27 septembrie 1984, Tania a devenit o figură emblematică în muzica moldovenească și internațională, aducând un suflu nou și autentic pe scena muzicală.

„Sunt de Ajuns” – O Declarație de Iubire de Sine

Concertul „Sunt de Ajuns” este mai mult decât un simplu spectacol muzical; este o invitație la introspecție și acceptare de sine. Tania Cerga ne provoacă să ne oprim din căutarea validării externe și să ne îndreptăm atenția spre interior.

O Seară de Muzică și Reflecție

Pe lângă muzica sa captivantă, Tania va împărtăși povești personale și experiențe de viață care au condus-o la această realizare. Este o seară dedicată celor care doresc să se reconecteze cu adevăratul lor sine și să descopere puterea acceptării de sine.

Un Stil Muzical Inovativ

Tania Cerga își propune să deschidă noi orizonturi muzicale pentru publicul său. Cu o combinație de stiluri muzicale moderne și influențe tradiționale, ea creează o atmosferă unică, în care fiecare piesă devine o punte între trecut și prezent.

Alătură-te Mișcării „Sunt de Ajuns”

Te invităm să fii parte din această experiență transformatoare și să te alături mișcării „Sunt de Ajuns”. Este momentul să renunțăm la îndoielile care ne-au urmărit ani de zile și să îmbrățișăm adevărata noastră valoare.

Bilete și Detalii Eveniment

Concertul „Sunt de Ajuns” va avea loc pe 21 Mai la Artcor. Biletele sunt disponibile la prețul de 450 lei și pot fi achiziționate online pe iTicket.md.

Link Bilete: https://iticket.md/event/tania-cerga-sunt-de-ajuns

Fii parte din această seară magică și lasă muzica și mesajele Taniei Cerga să te inspire să spui cu încredere: „Sunt de Ajuns”.

Zelenski se aşteaptă ca refugiaţii ucraineni să se întoarcă acasă după încheierea războiului

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi, la Berlin, că se aşteaptă ca refugiaţii ucraineni să se întoarcă în ţară, dar numai după ce războiul s-a încheiat, relatează dpa, potrivit stiripesurse.ro.

Nu are sens să încerci să-i motivezi pe ucraineni cu sloganuri sau campanii să se întoarcă acum în ţară, a mai spus Zelenski.

Preşedintele ucrainean a făcut aceste declaraţii în cadrul unei conferinţe de presă comune cu cancelarul german Olaf Scholz marţi la Berlin, unde s-a aflat în vizită pentru deschiderea unei conferinţe internaţionale privind reconstrucţia Ucrainei.

“Nu există nicio îndoială că reconstrucţia generală va avea loc abia după război”, a mai spus el.

Liderul ucrainean a afirmat de asemenea că va fi mult entuziasm în rândul ucrainenilor care au fugit în străinătate să se întoarcă şi să reconstruiască ţara în momentul în care va fi pace.

Vor fi multe locuri de muncă odată ce se va întâmpla asta, a mai spus Zelenski, subliniind că există deja o cerere mare în Ucraina de muncitori calificaţi.

A camuflat în laptopul personal două acte românești falsificate

Un conațional a încercat să iasă din țară, tăinuind prezența a două documente românești falsificate. Acesta urma să transmită, dar și să folosească unul dintre documente, în Belgia.

În data de 11 iunie 2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni, pe sensul de ieșire din țară s-a apropiat un microbuz de pe ruta „Moldova-Belgia”. Acționând în baza analizei de risc, unii pasageri și bunurile acestora au fost supuse controlului în linia doua, ceea ce presupune verificări amănunțite.

Ca urmare, în notebook-ul unui pasager, între taste și monitor, au fost depistate două cărți de identitate, care aparent au fost emise de autoritățile din România. Ambele documente prezentau semne evidente de falsificare. Unul dintre acte aparținea persoanei verificate, un cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 22 de ani, iar celălalt document era pe numele unei persoane necunoscute.

În cadrul audierilor, tânărul moldovean a declarat că obținerea actelor a fost facilitată de persoana necunoscută menționată în documentul falsificat.

În fapt, documentele românești au fost ridicate, urmând să ajungă în laboratorul criminalistic al IGPF pentru expertiză. Cercetările pe caz continuă.

Ucraina deschide ușa pentru Rusia la următorul summit de pace. Reuniunirea, solicitată de Kiev

Cu doar câteva zile înainte de conferința privind pacea în Ucraina, programată fără participarea Rusiei, Kievul a anunțat marți că examinează posibilitatea de a invita Moscova la un summit viitor, cu scopul de a prezenta un plan de pace aprobat de comunitatea internațională, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Intenţionăm să pregătim împreună planul comun care va fi susţinut de toate ţările responsabile. Şi luăm în considerare posibilitatea, în cursul celui de-al doilea summit, de a invita un reprezentant al Rusiei şi de a prezenta împreună acest plan comun„, a declarat presei europene Andri Iermak, şeful administraţiei prezidenţiale ucrainene.  

Pentru al doilea summit, vom lucra cu toţi colegii, cu toate ţările care doresc să participe”, a subliniat Iermak prin videoconferinţă de la Berlin.

Moscova a refuzat să participe la summitul din acest weekend, găzduit de Elveția. Ucraina dorește să obțină rezultate concrete pentru a le prezenta la cel de-al doilea summit. 

Experiența proastă” a negocierilor anterioare cu Moscova, înainte de invadarea totală a Ucrainei de către Rusia în februarie 2022, arată că este necesar un sprijin larg, bazat pe dreptul internațional, pentru a pune capăt războiului, a explicat Iermak. El a adăugat că un plan susținut de „100 sau mai multe țări” va fi „un plan real foarte greu de contestat”, a spus el.  

Sâmbătă și duminică, lideri din întreaga lume se vor întâlni în Elveția cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru un summit considerat un „prim pas” către pace în Ucraina, dar fără participarea Rusiei sau Chinei. Conferința va avea loc în complexul hotelier Burgenstock, imediat după reuniunea G7 din sudul Italiei, la care va participa și Zelenski.   

Liderii G7 speră să ajungă la un acord privind utilizarea dobânzilor din activele rusești înghețate pentru a ajuta Ucraina, ținta unei ofensive ruse din februarie 2022. 

Ulterior, Zelenski se va alătura în Elveția reprezentanților a peste 90 de state și organizații, inclusiv președintele francez Emmanuel Macron, vicepreședinta americană Kamala Harris și cancelarul german Olaf Scholz. Aproximativ jumătate dintre liderii prezenți vor fi europeni. 

Summitul, solicitat de Kiev, are ca obiectiv „inspirarea unui viitor proces de pace„, deși rezultatul întâlnirii rămâne incert. 

A fugit de război cu motocicleta, dar a fost prins în Moldova
Articolul anterior
Ce trebuie să conțină, de fapt, o dietă pentru slăbit eficientă și sănătoasă. Exemple de Mese
Articolul următor