Despăgubiri uriașe pentru familia unei femei care ar fi murit după vaccinul anti-Covid

amilia unei femei care a murit la 4 zile după ce a primit un rapel de vaccin antiCovid19, din cauza unei miocardite, va primi despăgubiri de 169.000 de dolari americani.

Vaccination contre le Covid-19 : à quoi sert la dose de rappel, recommandée  pour les plus de 40 ans ?

Este vestea anunţată de Ministerul Sănătăţii din Singapore şi preluată de South China Morning Post, potrivit spotmedia.ro.

Ontal Charlene Vargas din Filipine a murit pe 13 decembrie 2021.

Legiştii au stabilit cauza morții ca fiind miocardita sau inflamația inimii. Medicul Adam Nakhoda a precizat oficial că decesul este „probabil” legat de vaccinarea împotriva Covid-19.

În vârstă de 43 de ani, femeia a primit doza 3 de la Pfizer pe 9 decembrie 2021. În cele 42 de minute de observație la clinică, ea nu a prezentat niciun efect advers. I s-a făcut rău a doua zi dimineață și s-a dus la Spitalul General din Singapore. Femeia a declarat la spital că nu are antecedente familiale de boli cardiace sau probleme cardiace congenitale. Ea a mai spus că nu a avut nicio reacție la prima și a doua doză de vaccin Pfizer.

Ministerul Sănătății a confirmat că acesta a fost al doilea deces legat de vaccinarea Covid-19 în Singapore. Primul a fost un bărbat din Bangladesh, în vârstă de 28 de ani, care a murit de miocardită pe 9 iulie 2021, la aproximativ trei săptămâni după ce a primit un vaccin împotriva Covid-19.

Programul de asistență financiară în caz de vătămare prin vaccin oferă despăgubiri persoanelor care au suferit efecte secundare grave care sunt evaluate a fi legate de vaccinurile administrate în Singapore.

Patru reprezentanți ai puterii de la Chișinău, dar și consulul Republicii Moldova la Moscova, interziși pe teritoriul Rusiei

Federația Rusă a interzis accesul pe teritoriul său pentru patru reprezentanți ai puterii de la Chișinău, dar și pentru consulul Republicii Moldova la Moscova. Cel puțin așa scrie publicația rusă Kommersant.

Conform sursei citate, este vorba despre deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi, Olesea Stamati și Lilian Carp, dar și despre ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco.

Amintim că ambasadorul R. Moldova la Moscova, Lilian Darii, a fost chemat astăzi, 25 aprilie, la Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei, unde a fost citat din cauza expulzării unui diplomat rus din R. Moldova.

La scurt timp, instituția a anunțat că un diplomat moldovean a fost declarat persona non grata. Pe lângă asta, Moscova a decis să interzică intrarea mai multor oficiali moldoveni, „drept răspuns la declarațiile anti-ruse făcute în mod regulat”.

sursa: www.zugo.md

Exemplu demn de urmat! ”Îi ajutăm pe cei mai oropsiți, care muncesc pământul, să-și vândă roadele”

Exemplu demn de urmat! Primăria Sectorului 6 din București a venit cu o idee genială pentru susținerea țăranilor oropsiți care muncesc la pământ. Proiectul, care merită toate aprecierile, ar putea fi implementat și în Republica Moldova pentru a pune capăt comerțului stradal din jurul Pieței Centrale din Capitală.

”Nu încurajăm comerțul ilegal, dar îi ajutăm pe cei mai oropsiți, care muncesc pământul, să-și vândă roadele.

Nu pe stradă, în praf, ci la tarabele sociale. Sunt 39, în piețele Orizont, Drumul Taberei II, Veteranilor I și Crângași. Locuri unde micii producători pot vinde gratuit. Tarabele sociale sunt inscripționate la PiațaVeteranilor.”, anunță Primăria sectorului 6 din București.

Vedeți mai jos în ce condiții îți vând acum oamenii produsele crescute la țară.

Are Putin mai multe dubluri? Peskov spune că există un singur Putin, care e „super activ”

Secretarul de presă al preşedintelui Federaţiei Ruse, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin nu are dubluri şi nu „stă în buncăre”, transmite Agenţia de propagandă rusă RIA Novosti, care îl citează pe Peskov.

„Am auzit [oameni spunând] că Putin are o mulţime de dubluri care lucrează pentru el în timp ce el stă în buncăr. O altă minciună. Vedeţi ce fel de preşedinte avem. De fapt, el este aşa cum a fost întotdeauna, este o persoană super activă. Cei care lucrează cu el abia reuşesc să ţină pasul cu el. Nu putem decât să-i invidiem energia. Doamne fereşte, nu poţi decât să îi doreşti sănătate. Bineînţeles, nu a stat în niciun buncăr. Şi aceasta este o minciună”, a spus Putin.

La 18 aprilie, mass-media de propagandă rusească au relatat că dictatorul rus Vladimir Putin ar fi vizitat cartierul general al grupului militar Dnepr de pe frontul din Kherson şi al grupului Vostok din regiunea Luhansk. Oleksii Danilov, secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, este convins că nu preşedintele rus Vladimir Putin a fost cel care a vizitat teritoriile ocupate temporar din regiunile Kherson şi Luhansk, ci unul dintre dublurile sale.

sursa: www.ziare.com

Cozi imense de mașini la ieșirea din Republica Moldova
Articolul anterior
Fotografii emoționante! Familia primarului Ion Ceban s-a bucurat de Lumina Sfântă
Articolul următor