Detalii cutremurătoare! Șoferul care a ucis un tată și o fiică, a murit peste două luni într-un alt accident

Pe 11 septembrie 2020, pe traseul Hânceşti-Cimişlia, în apropierea satului Gura Galbenei, a avut loc un teribil accident rutier, între un BMW şi o Lada. Neverosimil, șoferul care a provocat accidentul cu doi morți, a decedat peste două luni într-un alt accident.

separator

BMW-ul ieşise la o depăşire neregulamentară, apoi a încercat să intre înapoi în fluxul de trafic, a pierdut controlul volanului şi a derapat, fiind lovit de Lada, care circula regulamentar pe sensul său.

În urma acelui impact dur, şoferul din Lada a decedat pe loc. În Lada se mai afla soţia sa, fiica sa şi bebeluşul de 1 anişor al acesteia. Ulterior, a doua zi, mama bebeluşului a decedat la spital.

În BMW se aflau 5 persoane, toţi locuitori ai satului Gaidar. Tânărul care se afla la volanul mașinii a fost pus în arest la domicliu pe durata anchetei, dispoziţie pe care procurorul avea intenţia de a o contesta, în vederea înăspririi cu arest preventiv în izolator, informează publicația piataauto.md, făcând referire la propriile surse.

Noaptea de 8 noiembrie, weekendul trecut. O informaţie operativă a poliţiei anunţă că în acea noapte, pe la ora 03:00, s-a produs un grav accident rutier lângă satul Gaidar din raionul Ceadîr-Lunga.

Un Mercedes-Benz E-Class cu volan pe dreapta a ieşit în afara carosabilului şi a lovit puternic un copac. La bord erau 3 persoane. Doi dintre pasageri au fost preluaţi în stare gravă de către medicii la urgenţă şi transportaţi la spital. Acolo unul dintre ei a decedat.

Şi aici intervine ironia cruntă a sorţii. Pasagerul decedat este şoferul BMW-ului ce a provocat accidentul de lângă Gura Galbenei acum două luni. În urma accidentului din week-end, a fost reţinută pentru 72 de ore o persoană suspectată că ar fi fost la volan. Este vorba despre un tânăr născut în acelaşi an 1994, care a fost depistat în stare de ebrietate după accident, având o alcoolemie de 0.74 mg/l în aerul expirat.

Acest tânăr era în septembrie pasager în BMW-ul condus de prietenul său, când s-a produs teribilul accident de lângă Gura Galbenei, mai scrie sursa.

Aștepți ofertele de Black Friday? Tandem a dat startul reducerilor!
Articolul anterior
Soluțiile găsite de țările din Europa pentru a nu închide școlile
Articolul următor
Alte articole interesante