Din Chișinău, cu trenul în orice colț al Europei. Un nou serviciu pentru călători este disponibil la Gara Chișinău

Începînd cu data de 20 mai 2019, călătorii vor putea procura legitimații de călătorie în trafic internațional chiar din gara Chişinău prin sistemul „RoTicket”, anunță Calea Ferată din Moldova.

separator

Aici a fost recent instalat acest program. Inovaţia a fost posibilă graţie unui acord bilateral încheiat între CFM şi CFR „Călători” din România.

Călătorii vor putea achiziționa legitimațiile de călătorie pentru rutele internaţionale europene, precum şi la trenul nr.105/106 Chişinău-Bucureşti. Casierii de bilete din gara Chişinău au absolvit cu succes cursurile de pregătire a operatorilor de ghişeu în domeniul programului „RoTicket”, organizate la București (România) de către CFR „Călători”.

Doritorii vor putea procura legitimațiile internaționale de călătorie de la gara feroviară din Chişinău. Totodată, reamintim că călătorii au posibilitatea de a procura bilete de tip low-cost pentru cursa Chişinău-Bucureşti, conform tarifelor SMART-„Prietenia” la un preţ de 19 euro. Costul legitimaţiilor pentru cursele internaţionale europene se va achita în lei moldoveneşti.

Pentru detalii despre curse, orarul circulației trenurilor, costul biletelor și alte detalii utile, contactați Biroul de informații al CFM la numărul (022)833333 sau accesând pagina web http://cfm.md/.

Specialiştii ne spun care este cea mai sănătoasă pâine!
Articolul anterior
Orașul de peste Prut care este asemănat cu Barcelona sau Bruxelles
Articolul următor
Alte articole interesante