Doar astăzi, 15 mai, Delimano vine cu o ofertă incendiară!

Ce înseamnă familia? Momente frumoase și unice petrecute împreună, clipe de neprețuit și bucuria de a împărtăși fiecare clipă a vieții. Pentru că mesele delicioase de acasă nu se compară cu nimic și tradiția de a mânca gustos se naște în familie, Delimano a decis că este cazul să vă ofere în această zi o MEGA ofertă la setul „Family”.

separator

Sărbătorim Ziua Familiei cu o Mega Ofertă de la Delimano!

Doar la data de 15 mai aveți ocazia unică de a-l achiziționa la prețul de doar 999 LEI, beneficiind de -40% REDUCERE. Mărunțitorul Joy, tigaia Stone Legend CopperLUX și mixerul de mână Joy sunt gata să devină noii membrii ai bucătăriei voastre. Mai mult, la procurarea acestui set, primiți CADOU garantat – cratița pentru sosuri Stone Legend CopperLUX.

Astfel, de-acum încolo veți mai avea un motiv în plus de a vă aduna împreună cu cei dragi. Puteți transforma fiecare clipă petrecută la bucătărie într-o aventură delicioasă și interesantă. De asemenea, vă puteți uimi familia în fiecare zi cu noi experimente culinare, deoarece acest set conține tot ceea de ce este nevoie pentru a găti delicios.

Mărunțitorul Delimano Joy este gata să toace și să macine legume, semințe sau fructe, cu ajutorul mixerului Delimano Joy puteți prepara diferite copturi apetisante, iar tigaia Delimano CopperLUX vă va ajuta să pregătiți cele mai gustoase cine sau prânzuri. Tot ce vă rămâne este să vă adunați familia și să depuneți puțin suflet în procesul de pregătire a mesei, de restul are grijă Delimano. Nu uitați că oferta este valabilă o singură zi, DOAR LA DATA DE 15 MAI.

Oferta este una exclusivă, dat fiind faptul că prețul inițial al setului este de 1600 Lei. Nu ratați minunata ocazie de a-l procura la doar 999 Lei. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.delimano.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195.

Împreună cu Delimano transformă gătitul într-o tradiție de familie!

Timp de doar un minut află dacă ești sănătos sau nu! Testele celebrului Dr. Oz!
Articolul anterior
Cum îngrijești pielea sensibilă și predispusă la iritație!
Articolul următor
Alte articole interesante