Doi adolescenți au fost răpiți la Criuleni

Un minor în vârstă de 17 ani și un tânăr de 20 de ani au fost răpiţi în urma unui conflict. Cazul a avut loc în orașul Criuleni.

separator

Oamenii legii au fost alertați de mama minorului la data de 23 iulie, care a comunicat că în seara zilei de 22 iulie feciorul său a plecat la un prieten din localitate și nu s-a întors.

În urma măsurilor de investigație, polițiștii au stabilit că acesta împreună cu alți prieteni au plecat să se întâlnească cu câteva persoane pentru soluționarea unui conflict mai vechi.

În jurul orei 02.40, la locul stabilit – extravilanul localității Hârtopul-Mare – s-au apropiat două automobile din care au coborât un grup de persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 25 ani.

O parte din tinerii aflați deja la fața locului au fugit, rămânând doar minorul de 17 ani și tânărul de 20 de ani.

Ulterior, cei doi, au fost urcați forțat într-un automobil, unde au continuat amenințările verbale, iar după câțiva kilometri parcurși au fost lăsați în apropierea unui iaz.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală, bănuiții fiind reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la 10 ani privațiune de libertate.

sursa: www.stiri.md

Parcarea pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi interzisă în totalitate
Articolul anterior
Un copil de doi ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc de locuit
Articolul următor
Alte articole interesante