Doi bătrâni dintr-o localitate din România şi-au deschis acasă un mini-bordel cu fete din sat şi preţuri „ca la ţară”. Cât costă o „experienţă normală”

Pare banc, dar nu este! Doi bătrâni din comuna Țibănești, județul Iași, au vrut să își găsească o preocupare din care să facă și bani, scrie cancan.ro. Așa că, aceștia și-au deschis un mini-bordel cu fete din sat și prețuri „ca la țară”. Câți lei costă o „experiență normală”?

Doi bărbați din comuna Țibănești, județul Iași, și-au deschis o ”afacere” mai puțin ortodoxă în sat. Au deschis un mini-bordel care promitea posibililor clienți că vor avea parte de „experiențe normale” la prețuri „ca la țară”, iar pentru cei care doreau să aibă parte de împlinirea fanteziilor, ar fi trebuit să scoată din buzunare un preț de cinci ori mai mare.

Mini-bordel cu fete din sat și prețuri ”ca la țară”. Câți lei costă o „experiență normală”

Un bărbat în vârstă de 66 de ani și altul în vârstă de 58 de ani au ”angajat” două tinere din satul Țibănești, județul Iași, una în vârstă de 17 ani, iar alta de 19 ani, pentru a satisface fanteziile celor care doreau să vină în mini-bordel. Astfel că, pentru o ”experiență normală”, prețul era de 20 de lei, iar pentru cei care voiau sa își îndeplinească dorințele, plăteau și 100 de lei.

Iar, cum satul are doar câteva mii de locuitori, unul dintre cei doi bărbați s-a ocupat de promovare, fiind și consilier local. Cum multe persoane au aflat de „afacerea” mai puțin ortodoxă de care se ocupau aceștia, și la urechile autorităților au ajuns aceste informații.

În data de 11 noiembrie, ”afacerea” s-a încheiat. Oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din Iați, care au fost însoțiți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au făcut percheziții la domiciliu. Au fost găsite dovezi care să îi incrimineze pe cei doi, așa că aceștia au fost reținuți pentru 30 de zile. Magistrații de la Judecătoria Iaşi au hotărât ca aceștia să fie judecați în stare de arest preventiv, mai scrie sursa citată.

Olesea Stamate, exclusă din Comisia juridică, numiri și imunități

Deputata Olesea Stamate va fi exclusă din Comisia juridică, numiri și imunități. Decizia a fost luată de Fracțiunea PAS. Stamate a fost trecută ca membru în Comisia de control al finanțelor publice, transmite IPN.

Astăzi, Olesea Stamate a anunțat că părăsește fracțiunea PAS și își va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat.

Potrivit parlamentarei, având în vedere decizia conducerii PAS de a o exclude din formațiune și modul în care au evoluat relațiile instituționale în ultimele zile, se retrage din fracțiunea PAS.

„Îmi voi continua activitatea cu respect față de mandatul încredințat de cetățeni și în deplină conformitate cu principiile statului de drept”, a scris Stamate.

Olesea Stamate a mai precizat că, așa cum a afirmat și anterior, consideră că toate acțiunile sale au fost conforme cu legea și au fost făcute în deplină transparență.

Olesea Stamate a fost exclusă din partid după scandalul iscat de eliberarea din închisoare a unor criminali periculoși condamnați la detenție pe viață, lucru care a devenit posibil după un amendament la Legea cu privire la amnistie, propus de parlamentară, dar susținut de mai mulți deputați PAS.

Amendamentul a permis, în anumite cazuri, comutarea detenției pe viață la 30 de ani închisoare. Și apoi, printr-o altă procedură, să se solicite în mod cumulativ de la instanța de judecată liberarea condiționată înainte de termen sau înlocuirea părții neexecutate din pedeapsă cu o sancțiune mai blândă în condiții mai favorabile pentru acești condamnați.

După ce s-a aflat despre aceste eliberări, Olesea Stamate a fost exclusă din PAS. Iar șeful Administrației Naționale a Penitenciarelor, Anatolie Falcă, și-a prezentat demisia.

Parlamentul a aprobat pe 4 aprilie, în două lecturi, o inițiativă legislativă care prevede că persoanele față de care s-a comutat pedeapsa de la închisoare pe viață la 30 de ani de închisoare nu mai sunt eligibile să se adreseze în instanța de judecată pentru a le mai reduce din termenul de detenție. Legea a fost publicată a doua zi în Monitorul Oficial. Totodată, la sesizarea procurorului general, Curtea Constituțională, a suspendat pe 9 aprilie aplicarea prevederilor care permit comutarea pedepsei de detenție pe viață la 30 de ani de detenție.

Guvernul SUA a transferat prima plată pentru terenul fostului Stadion Republican din Chișinău

Guvernul Statelor Unite ale Americii a efectuat prima plată, în valoare de 3,2 milioane de euro, pentru terenul pe care va fi construit noul sediul al ambasadei sale la Chișinău, transmite IPN.

Suma transferată autorităților de la Chișinău va fi utilizată pentru plata despăgubirilor pentru expropriați, cei care au fost nevoiți să elibereze terenul fostului Stadion Republican, a anunțat Agenția Proprietății Publice într-un comunicat de presă.

În total, Guvernul SUA va transfera 18 milioane de euro, echivalentul a 351,5 de milioane de lei pentru transferul dreptului de proprietate a terenului fostului Stadion Republican din capitală.

Transferul dat este acțiunea primară din cadrul acordului interguvernamental semnat în 2024, privind noul sediu al Ambasadei SUA în Republica Moldova.

Terenul din strada Tighina, vândut părții americane cu 18 milioane de euro, are suprafața de 5,2 hectare. Ambasada SUA s-a angajat să construiască un parc pe o parte a terenului, iar accesul publicului va fi garantat. De asemenea, porțile fostului stadion vor fi restaurate și păstrate ca simbol al istoriei acestui loc.

Autoritățile ruse l-au reținut pe Alexei Smirnov, guvernator în Kursk la momentul incursiunii ucrainene care l-a pus pe Putin într-o poziție jenantă

Fostul guvernator al regiunii Kursk din Rusia, Alexei Smirnov, a fost reținut miercuri sub supiciunea de fraudă, a relatat agenția de presă de stat TASS, potrivit Reuters.

Smirnov conducea regiunea din vestul Rusiei când trupele ucrainene au pătruns în ea într-o incursiune la scară largă în august 2024, considerată cel mai amplu atac asupra teritoriului rus după invazia nazistă asupra Uniunii Sovietice din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Între timp, forțele ruse au reușit să respingă majoritatea forțelor ucrainene din regiune.

Alexei Smirnov a fost guvernatorul regiunii Kursk în perioada mai-decembrie 2024, când a fost înlocuit de Alexander Khinstein.

Fostul guvernator a fost reținut alături de adjunctul său de la acel moment, Alexei Dedov.

Smirnov dădea asigurări că situația din Kursk este sub control

În primele ore ale incursiunii ucrainene din august 2024, Alexei Smirnov a afirmat în repetate rânduri că situația este sub control, chiar dacă grănicerii ruși au fost luați prin surprindere și au fost lăsați în urmă sau forțați să se retragă.

Câteva zile mai târziu, Smirnov a fost mustrat public de președintele rus Vladimir Putin, în timpul unei reuniuni televizate, pentru că în raportul său s-a concentrat mai degrabă pe situația militară decât pe eforturile pentru sprijinirea civililor din regiunea Kursk.

Ucraina, care intenționa să folosească situația din Kursk ca pârghie în eventuale negocieri, susținea că forțele ruse au fost sprijinite acolo de circa 11.000 de soldați nord-coreeni. Moscova și Phenianul au refuzat să ofere detalii despre prezența militară nord-coreeană din zonă.

Săptămâna trecută, autoritățile regionale susțineau că Moscova este pe punctul de a recăpăta complet controlul în Kursk, recucerind localitatea Guyevo și respingând astfel forțele ucrainene din una dintre ultimele poziții pe care le mai dețineau acolo.

În același timp, forțele ruse au început să câștige teren în regiunea ucraineană Sumî, unde două rachete rusești au lovit centrul orașului chiar în Duminica Floriilor, într-un atac soldat cu moartea a 35 de civili și rănirea altor peste 110, potrivit bilanțului transmis de The Kyiv Independent.

Miercuri, armata rusă a atacat Odesa, oraș-port la Marea Neagră, la o zi după vizita efectuată acolo de președintele ucrainean Volodimir Zelenski și secretarul general al NATO, Mark Rutte.

Şocant! O vedetă de televiziune, prinsă „sedată” la volan!
Articolul anterior
Bărbatul de care s-a îndrăgostit frumoasa Oana Moşneagu, Andreea din „Adela”. E chiar un actor dintr-un serial
Articolul următor
Close menu