Doi miri din Moldova și-au impresionat invitații cu un tort spectaculos de nuntă

Doi tineri din Moldova au decis să-și impresioneze invitații la cel mai important eveniment din viața lor, iar elementul pe care au dorit să se axeze a fost chiar tortul miresei.

separator

Tinerii îndrăgostiți au apelat la serviciile unei meșterițe de nota 10 și au comandat cel mai spectaculos tort întâlnit la o nuntă din Moldova. Un tort enorm, cu 7 nivele ce cântărea peste 50 de kilograme, decorat cu peste 100 de hortensii, eustome și orhidei. Cea care a materializat visul mirilor este nimeni alta decât Irina Negară, soția lui interpretului Adrian Ursu care face adevărată magie din torturile de sărbătoare!

Irina este mândră de rezultat și a împărtășit bucuria ei cu urmăritorii de pe Instagram:

„Mai mult decat un tort de nunta. Multa munca, multe intalniri, sunete si schimbari de proiect, multe griji, emotii si stari, dar toate isi pierd din importanta cand primesti mesaje din care afli ca totul e bine, mesaje cu aprecieri si mai ales „red velvet-ul asta… inconfundabil”. Cred ca ospatarii au avut un sac in spate pana au vazut scos tortul asta in fata oaspetilor. El e stabil de fapt, pentru ca asiguram asta cu niste constructii speciale, dar oricum- just take a look. Le multumesc ca l-au scos cu prudenta si au urcat pe scaun ca sa-l taie. Merci mult mirilor si nasilor pentru incredere si oportunitate. Fara acest decor, ar fi fost un simplu tort, iar fara atitudinea speciala, ar fi un decor banal. A fost o mare provocare. 7 nivele, peste 50 kg, peste 100 de hortensii, eustome si orhidei, peste 2,3 m inaltime (cu tot cu masa), dar avem un rezultat … gingas si elegant zic eu. Visati, munciti si realizati alaturi de oameni destoinici!”, a scris Irina Negară.

Iată mai multe imagini cu tortul delicios!

Tendințe în modă: ce se poartă în 2019!
Articolul anterior
Un șofer beat criță a tamponat mortal o femeie
Articolul următor
Alte articole interesante