Doi vloggeri din Marea Britanie, despre Chișinău: ,,Este un oraș foarte, foarte verde. Nu ne-am așteptat”

Molly și Matt sunt doi tineri din Marea Britanie, doi vloggeri, care se află în vizită în Republica Moldova. Tinerii sunt impresionați, le place ceea ce au găsit la noi, fac cunoștință cu arhitectura și gastronomia locală și își împărtășesc aventurile cu prietenii lor din întreaga lume. Când au ajuns prima zi în Chișinău au rămas uimiți, spunând că orașul este ,,foarte, foarte verde”.

,,Este un oraș foarte verde, foarte, foarte verde. Aceasta este prima impresie. Nu m-am așteptat. M-am așteptat să văd o arhitectură mult mai brutală, dar nu un oraș atât de frumos și verde”.

,,După cum vedeți, Moldova nu înseamnă doar arhitectură brutală și sovietică, au chiar și un Arc de Triumf”, spune Matt. ,,Sunt un fan al berii din Chișinău cu siguranță. De asemenea, pot să spun cu siguranță că acum încercăm ceva absolut nou pentru noi: colțunași cu brânză”, zice Molly. Tinerii afirmă că au descoperit la noi un mix între bucătăria românească și cea rusească.

,,Trebuie să veniți aici. Aici poți avea bere, mâncare foarte gustoasă. Bine, nu pot să spun că tot Chișinăul este incredibil. Există zone în care poți găsi restaurante de o calitate înaltă, parcuri unde te poți relaxa, dar în același timp are acel tip de arhitectură sovietică veche”, susțin tinerii.

Eutanasierea unei femei care ceruse să moară la 51 de ani, a fost anulată în ultimul moment
Articolul anterior
Sarmalele au fost vedetele unei emisiuni TV a unuia dintre cei mai renumiţi bucătari din Spania: „Greu de făcut, dar delicioase”
Articolul următor
Alte articole interesante