Doina Danielean a dezvăluit că ultimele luni a fost nevoită să administreze antidepresive

Pozitivă și optimistă doar pe Instagram? Prezentatoarea radio și de evenimente, Doina Danielean a dezvăluit că ultimele luni a fost nevoită să administreze antidepresive, ca să combată stările de angoasă și panică, care o învăluiau. După două zile în care nu a avut nevoie de pastila antidepresivă ca să se simtă bine, influencera a povestit public despre ce a trăit și cum a reușit să depășească etapa complicată pe care a avut-o, scrie cancan.md.

colaj foto: cancan.md

„Cineva nu plânge azi. De fapt eu vreau să vorbesc cu voi despre faptul că azi este a doua zi de când eu nu mai iau o pătrime din pastiluța aia de stimuloton, un antidepresiv pe care eu l-am luat din decembrie până în prezent. Mă simt mândră de mine că am putut să urmez tratamentul complet, corect, să-mi fac obiceiuri sănătoase, să fac diverse activități”, a povestit Doina radiind de fericire.

Starea sa emoțională s-a înrăutățit acum jumătate de an. Familia, toate călătoriile, evenimentele și colaborările sale se pare că nu erau suficiente ca femeia să se simtă din nou bine.
„De două luni și ceva de când n-am mai simțit acele atacuri de panică, de când nu mai simt greu pe piept, de când nu am mai senzațiile cele strane și urâte, pe care le aveam în noiembrie-decembrie”.
Prezentatoarea spune că a reușit să le depășească doar cu ajutorul medicilor, după o serie de investigații și analize medicale, ca să depisteze carențele organismului.
 „Am făcut bine că am recunoscut pentru mine că ceva nu-i bine, că am mers la medic și că acum sunt cum sunt.”

Dragalin face noi declarații: 40 de judecători ar fi fost șantajați de trei persoane

Fosta șefă a Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, face noi declarații scandaloase. Aceasta susține că circa 40 de judecători ar fi fost șantajați de către conducerea CNA de atunci, dar și de fostul ministru al Justiției, pentru ”a acționa într-un anumit fel”, în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

„Chiar din a doua lună de mandat, septembrie 2022, eu am intrat în conflict cu Sergiu Litvinenco, Iulian Rusu și Eugen Rurac, adică ministrul justiției și conducerea CNA, pentru că eu nu eram de acord cum persoanele acestea făceau Justiție în țară. (…) Eu cu aceste trei persoane am vorbit direct, aparte și le-am spus că eu nu o să particip în ceea ce faceți voi, iar dacă știu că în continuare folosiți metodele pe care am aflat că le faceți, eu o să vă pornesc dosare penale”, a declarat Veronica Dragalin la N4.

Mai exact, Dragalin susține că fostul ministru al Justiției, Sergiu Litvinenco, fostul director CNA, Iulian Rusu și fostul șef al Direcției Urmărire penală din cadrul CNA, Eugen Rurac, ar fi folosit informațiile colectate despre judecători și procurori pentru a-i șantaja.

„Eu consider că CNA a obținut multe informații compromițătoare despre procuror și judecători, anume pentru că CNA a pregătit note informative pentru procedura Pre-vetting și pentru confirmarea în funcții a celor 40 de judecători. Deci, ei aveau informații cât de cât compromițătoare poate și această informație era folosită ca să fie șantajați judecătorii să acționeze într-un anumit mod”, a precizat Dragalin.

Atac cu drone asupra Rusiei: distrugeri și victime în Kursk

Regiunea Kursk din Federația Rusă a fost vizată de un atac masiv cu drone în noaptea de luni spre marți, 15 aprilie, notează BBC. Potrivit Ministerului rus al Apărării, 109 drone ucrainene au fost doborâte deasupra regiunii, în timp ce autoritățile locale au confirmat pagube și victime în zonele rezidențiale.

O femeie în vârstă de 85 de ani a murit, iar alte nouă persoane au fost rănite, suferind traumatisme craniene, arsuri și răni provocate de schije, potrivit canalului oficial de Telegram al autorităților din Kursk. Dronele au lovit mai multe locuințe aflate pe străzile Orlovskaia, Zavodskaia și Vesprem în partea de vest a orașului Kursk.

Imaginile difuzate de la fața locului arată geamuri sparte și incendii izbucnite în mai multe apartamente. De asemenea, un garaj al serviciului de ambulanță din oraș a fost avariat, iar 11 autovehicule au fost distruse.

Ministerul rus al Apărării a mai raportat interceptarea altor drone în regiunile vecine: trei în Voronej și câte una în regiunile Moscova, Briansk și Oriol.

În același timp, forțele ruse au atacat Ucraina în noaptea de 15 aprilie. Comandamentul Forțelor Aeriene ale Ucrainei a anunțat că mai multe regiuni ucrainene au fost ținta dronelor rusești, fără a oferi detalii suplimentare privind victimele sau pagubele.

Trump spune că există un „termen limită psihologic” pentru ca Putin să accepte încetarea focului

Vorbind cu reporterii în zborul său de întoarcere la Washington noaptea trecută, președintele american și-a reiterat supărarea față de Vladimir Putin, dar a adăugat că „întotdeauna s-a înțeles bine” cu acesta.

Întrebat când dorește ca Rusia să accepte o încetare a focului, Trump a spus că există un „termen limită psihologic”.

„Dacă cred (n.r rușii) că ne trag pe sfoară, nu voi fi mulțumit de asta”, a spus el.

Președintele american a vorbit după ce dronele rusești au lovit un spital militar, un centru comercial și blocuri de apartamente în al doilea oraș ca mărime din Ucraina, Harkov, omorând două persoane și rănind zeci.

Bloomberg și The Economist au raportat că SUA speră să încheie un acord până pe 20 aprilie, ziua Paștelui ortodox și catolic, sau până pe 30 aprilie, marcând 100 de zile de la preluarea mandatului de președinte al lui Donald Trump. Săptămâna trecută, Trump a spus că luptele din Ucraina „nu au sens”, iar Rusia ar trebui să lucreze pentru o încetare a focului, notează komersant.ru

La începutul acestei luni, Putin a declarat că Rusia este de acord cu încetarea luptelor din Ucraina, însă rămân „multe întrebări” cu privire la propunerile pentru o încetare a focului de 30 de zile.

Aruncând îndoieli cu privire la posibilitatea încheierii unui acord, președintele rus a declarat că o încetare a focului trebuie să ducă la „pace pe termen lung”, care „ar elimina motivele inițiale ale crizei”.

Rusia a declarat anterior că nu ar accepta aderarea Ucrainei la NATO și prezența forțelor europene de menținere a păcii în Ucraina.

Accident la un club de echitație din Tighina: Mai mulți copii, răniți în timpul unei excursii
Articolul anterior
Italia face primul pas spre reglementarea legală a prostituției
Articolul următor
Close menu