Drum lin spre îngeri, Ludmila Gavriluța, cea mai înverșunată luptătoare…

A luptat cu cancerul și chiar l-a învins, dar după aproape patru ani, boala a fost mai crudă de cât se aştepta…

Dupăani grei de luptă cu cancerul, inima Ludmilei Gavriluţa a încetat să mai bată. Despre asta au anunţat prietenii ei pe reţelele de socializare.

„Aș fi vrut să nu fac această postare niciodată… Ești parte din familia mea de 3 ani și nu pot să scriu nimic acum, căci mereu vei fi parte din noi … Drum lin spre îngeri, Liuda … Rog să rămâneți solidari alături de familia Ludmilei cu o rugăciune sau un ajutor bănesc.” Acesta a fost mesajul publicat astăzi pe Facebook de prietena Ludmilei, Tatiana Rusu Jizdan. Aceasta a lăsat şi numerele de cont pentru cei care vor să ajute familia Ludmilei în aceste momente dificile, dar şi pe fiica ei, care de azi a rămas orfană.

La 29 ani, femeia a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, stadiul 3, cu extindere la coloana vertebrală și metastaze în ganglionii limfatici. Ajutată de prieteni și donațiile oamenilor care nu au rămas indiferenți, Ludmila a fost operată la o clinică din Turcia, tot acolo efectuând și tratamentul de chimioterapie. După mai multe luni de suferință, Ludmila a primit vestea îmbucurătoare. Însă, mai târziu, boala a recidivat, iar ultimele luni din viaţa ei au fost un coşmar pentru ea. Cu toate acestea, ea îşi împărtăşea experienţa pe reţele şi a dovedit mereu că este o luptătoare. Dumnezeu să o odihnească în pace…

OMS este împotriva vaccinării obligatorii
Articolul anterior
Descoperire macabră la Taraclia. Cadavrul unui bărbat a fost găsit printre deşeuri
Articolul următor