După ce şi-a ucis soţia şi un fiu, un avocat a angajat un asasin să-l ucidă şi pe el pentru ca celălalt fiu să încaseze 10 mil de $

După uciderea soției și a unui fiu, un avocat american a angajat un asasin să-l ucidă pentru ca fiul rămas să încaseze 10 milioane de dolari.

Poliția din statul Carolina de Sud a anunțat că Alex Murdaugh, un avocat cunoscut pe plan local, a angajat un asasin ca să-l ucidă, scopul fiind ca fiul său să încaseze o asigurarea de viață în valoare de 10 milioane de dolari, informează digi24 cu referire la BBC.

Alex Murdaugh provine dintr-o familie cunoscută în statul Carolina de Sud. Pe parcursul a trei generații, stră-bunicul lui, bunicul lui și tatăl lui au fost procurori șefi ai unei regiuni care reunește cinci comitate.

Acestă conspirație a ieșit la lumină la doar trei luni după ce soția și celălalt fiu al lui Alex Murdaugh au fost găsiți împușcați. În luna iunie, Margaret Murdaugh, în vârstă de 52 de ani, și Paul Murdaugh, în vârstă de 22 de ani, au fost uciși în apropierea locuinței familiei. În acel moment, Paul Murdaugh, era pus sub acuzare într-un caz din 2019, după ce condusese beat o barcă și cauzase moartea unei tinere.

Cum a planificat crima

Alex Murdaugh a fost împușcat la începutul lunii septembrie, la o zi după ce renunțase la funcția deținută la o firmă de avocatură. Avocatul a fost găsit cu răni superficiale la cap pe marginea unui drum. El a susținut că schimba o roată, iar un bărbat s-a apropiat de el și l-a împușcat în cap. Alex Murdaugh a ieșit din spital după două zile.

Ulterior demisiei, firma de avocatură l-a acuzat pe Alex Murdaugh de deturnare de fonduri, iar avocatul său a spus că acesta a folosit banii pentru a cumpăra droguri. Murdaugh s-a internat într-o clinică de dexintoxicare la câteva zile după ce a fost împușcat.

Acum, poliția presupune, iar Alex Murdaugh a recunoscut, că el a aranjat să fie împușcat pentru ca fiul său rămas să încaseze polița de asigurare de 10 milioane de dolari deținută de avocat. Curtis Edward Smith, un fost client al lui Alex Murdaugh, a recunoscut faptele și implicarea sa, urmând să fie pus sub acuzare.

Alex Murdaugh nu a fost încă pus sub acuzare, însă poliția spune că urmează noi acuzații.

Dick Harpootlian, avocatul lui Alex Murdaugh, a declarat miercuri că planul a fost creat de clientul său pentru că acesta credea că fiul său nu va primii banii din asigurare dacă el se sinucide. „L-a sunat pe Smith și s-au întâlnit, iar acesta a fost de acord să-l împuște în cap”, a spus Harpootlian pentru NBC. „A fost o tentativă de a-și proteja copilul”, a adăugat Harpootlian, menționând că Murdaugh cooperează cu autoritățile și că nu este vorba despre „o crimă falsă” menită să distragă de la crimele din iunie.

Poliția nu a acuzat pe nimeni în cazul morții lui Paul Murdaugh și Margaret Murdaugh și nici nu a sugerat până acum o posibilă implicare a lui Alex Murdaugh.

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

Mii de angajați din sistemul medical din Franța, suspendați din funcții pentru că nu s-au imunizat
Articolul anterior
Atac informatic masiv în Franța cu teste la coronavirus
Articolul următor