Ea este sosia lui Kate Middleton. Femeia seamănă izbitor cu ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge a împlinit în urmă cu câteva zile 40 de ani. Soția prințului William arată extrem de bine, iar la capitolul vestimentație, este un icon pentru femeile din toată lumea. Cu toate astea, puțină lume știe că există o femeie care este considerată sosia lui Kate Middleton.

Este vorba despre Heidi Agan, în vârstă de 41 de ani. Aceasta seamănă izbitor cu Kate Middleton, și chiar dacă asemănarea cu aceasta i-a adus multe beneficii, Heidi a povestit că acest lucru i-a creat și lucruri neplăcute.

Heidi este căsătorită cu pictorul și decoratorul Russ, având împreună doi copii, o fată și un băiat, Blake, de 20 de ani, și Abi de 12 ani.

Heidi a povestit că era chelneriță în perioada în care William și Kate s-au logodit.

,,Eram chelneriță când Kate și William s-au logodit în 2010 și clienții întotdeauna spuneau că semăn cu ea. Era în principal asemănarea la păr și la ochi. Clienții au început să ceară să fie serviți de „ducesă” și să facă poze cu mine M-a făcut să mă gândesc: „De ce să nu încerc să fac ceva cu asta?” Așa că am căutat pe google agenții de casting pentru sosii ale celebrităților – și am fost imediat înscrisă.

Patru zile mai târziu, am primit primul meu loc de muncă în calitate de „Kate” – la aeroportul Gatwick pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Nu aveam nicio idee, dar am făcut ceea ce mi-a sugerat fotograful și mi-a plăcut. Ca mamă singură la acea vreme, nu credeam la început că poți trăi din asta. Dar până în 2013 am putut să renunț la slujbă și să fac din „fiind Kate” cariera mea cu normă întreagă. Nu erau doar banii – în mod esențial, însemna să petrec mai mult timp cu copiii mei. A fi liber profesionist îmi dă libertate», a povestit Heidi Agan.

Ce sacrificii face Heidi pentru a arăta ca Ducesa de Cambridge

Femeia a povestit că uneori lucrează 10 minute, alteori o zi întreagă. Chiar și așa, poate fi vorba despre sute de mii de euro sau chiar mii. Heidi a povestit că se îmbracă la fel ca soția lui William, ba chiar și machiajul și tunsorile sunt asemănătoare. Heidi este onorată să semene cu Kate Middleton.

„Uneori lucrez doar 10 minute, dar pot să lucrez și o zi întreagă. I-am studiat manierele și vocea și i-am exersat fluturarea în oglindă.Cumpăr replică de haine din China, în jur de 20-150 de lire sterline per ținută Kate, alegând unele memorabile, cum ar fi rochia de logodnă pe care a purtat-o ​​de mai multe ori. Am câteva haine LK Bennett, dar 300 de lire sterline este bugetul meu maxim pentru un articol vestimentar.Când Kate s-a tuns în scări la fel am făcut și eu, și am urât-o absolut. Cred că și ea, sincer, pentru că nu a mai revenit la acea tunsoare de de atunci”, a mai povestit ea, potrivit Mirror.

Heidi este onorată să semene cu Kate Middleton, dar recunoaște că a avut parte și de situații neplăcute din această cauză. „Adesea sunt oprită pentru selfie-uri și confundat cu ducesa. Am avut parte și de experiențe înfricoșătoare. Am fost urmărit acasă o dată. Cel mai greu a fost să mă ocup de oamenii care m-au hărțuit pe internet, care urăsc familia regală și spun că nu arăt ca Kate, dar am învățat să trec peste. Odată, cineva a postat o amenințare cu moartea, dar Facebook s-a ocupat rapid de ea”, a mai povestit sosia lui Kate Middleton.

sursa

Străzi inundate în Capitală, după ploaia din această seară. Mașini și mijloace de transport public, blocate pe trasee

Ploaia din această seară a făcut din nou ravagii în Capitală. Mai multe străzi s-au transformat în râuri, iar zeci de șoferi au rămas blocați în trafic.

Astfel, în unele sectoare din Capitală apa a urcat mai sus de glezne, în așa fel a stopat traficul, iar deplasarea pe unele porțiune este destul de dificilă. Automobilele, inclusiv și transportul public au rămas blocate, ca urmare a debitului mare de apă, scrie www.stiri.md

Unele rute de troleibuz atestă întârzieri de la orarul stabilit așadar staționează sau sunt redirecționate. Pe rețelele de socializare au fost distribuite mai multe imagini video surprinse pe străzile capitalei.

SUA sprijină parcursul european și calea Moldovei spre libertate și democrație

Șefa statului a avut astăzi o întrevedere cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken. Președinta Maia Sandu a menționat că Secretarul Blinken a venit cu un puternic mesaj de sprijin pentru Moldova și pentru calea păcii, democrației și prosperității pe care am ales-o. 

„Moldova apreciază profund acest sprijin constant și prietenia de durată a Statelor Unite. Susținerea poporului american înseamnă beneficii concrete pentru moldoveni – securitate energetică, linii electrice care ne conectează la rețeaua europeană, ajutor la plata facturilor, modernizarea agriculturii și creșterea exporturilor, dezvoltarea industriei vinicole, modernizarea grădinițelor, creșterea potențialului nostru turistic. Împreună cu prieteni precum Statele Unite, Moldova va reuși să construiască un viitor liber, în pace, unde fiecare cetățean are șansa unei vieți împlinite”, a subliniat șefa statului.

„Suntem foarte recunoscători pentru leadersheep-ul dumneavoastră și asta o văd în multe alte țări pentru tot ceea ce faceți aici, în timpuri grele și în circumstanțe dificile pentru a înainta și a lansă această țară. Acum doi ani când am fost aici am discutat cum vom continua să construim o Moldova care trăiește în pace. În acest timp, Moldova a făcut pași concreți pentru a îndeplini această viziune, care va crea un viitor puternic, adică parcursul european, reforma sectorului energetic. Astăzi, vrem să continuăm aceste progrese și vom încheia în curând negocierile privind noul sediu al ambasadei SUA, care va accentua profunzimea acestor relații și a continua să avansăm împreună. 

Ceea ce este foarte puternic aici este acest angajament pentru democrație pentru ca moldovenii să-și aleagă propriul viitor, și asta în ciuda intimidărilor care vin din partea rusească, răspândirea dezinformării, folosirea corupție ca armă și fabricarea de proteste antiguvernamentale, dar totuși vedem o reziliență extraordinară din partea conducerii R. Moldova, în special din partea popurului de aici. SUA și mulți dintre partenerii noștri folosesc sancțiuni asupra celor care încearcă să sumineze democrația Moldovei și de asemenea încercăm să vă oferim sprijinul necesar pentru a avansa în calea dumneavostră spre libertate și democrație”, a spus la rândul său Antony Blinken, secretarul de stat al SUA. 

În context, oficialul a anunțat că oferă suport financiar Moldovei pentru alegeri liberi și curățarea sistemului judiciar.

„Din februarie 2022, SUA au alocat 774 de milioane de dolari pentru a consolida instituțiile statului R. Moldova și pentru a contracara aceste acțiuni de destabilizare care vin din partea Federațiie Ruse. Astăzi, vrem să vă sprijinim și să curățați sistemul judiciar. Astăzi vom lucra împreună cu Congresul pentru a acorda R. Moldova 50 de milioane de dolari pentru a consolida capacitatea Moldovei de a rezista interferențelor rusești, de a organiza alegeri libere și pentru ca R. Moldova să-și continue drumul spre UE”, a adăugat Antony Blinken.

Cămașa cu altiță din Moldova va fi prezentată la o expoziție în Suedia

Cămașa cu altiță, inclusă în anul 2022, pe Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanității (UNESCO) ca element de identitate culturală în România și Republica Moldova urmează să traverseze Cercul Polar pentru o expoziție unică a artiștilor din Republica Moldova și celor din nordul Suediei, la Kiruna.

Potrivit ambasadoarei Republicii Moldova în Regatul Suediei, Liliana Guțan, pe 5 iunie, în preajma Zilei Naționale a Suediei, Ambasada R. Moldova la Stockholm împreună cu Primăria orașului Kiruna, Asociația Autorităților Locale a Regiunii Norrbotten County și Societatea de Arte Norrbotten, vor inaugura evenimentul la renumitul Centru AuroraKulturhus expoziția „Practicing Our Knowledge”, transmite Radiomoldova.md.

Tradiționalele cămăși cu altiță vor fi prezentate de către meșterițele de la Șezătoarea Basarabiei și Măiestria, alături de obiectele de artă ale meșterilor locali și populației indigene ale Regiunii Arcticii Înalte. Expoziția va fi deschisă până pe data de 12 iulie, în Sala de Arte al Aurora Kulturhus.

Doi copii au mers 10 kilometri desculți pentru a scăpa de agresiunile tatălui vitreg și a ajunge la bunica lor
Articolul anterior
Deficit mare de specialiști în domeniul IT, deși salariile sunt de ordinul miilor de euro
Articolul următor