Ea este tânăra cu cei mai mari sâni naturali

O tânără de 27 de ani din Croația, Claudia Rivier, susține că are cei mai mari sâni naturali. Bruneta spune că nu a apelat niciodată la ajutorul medicului estetician pentru a-și face îmbunătățiri la nivelul bustului, scrie unica.ro.

Aceasta a aprecizat că o singură dată a fost la un tratament de înfrumusețare, în urmă cu doi ani, când și-a mărit buzele. Cum arată tânăra cu cei mai mari sâni naturali Claudia nu știe exact ce cupă are, însă pentru ea nu contează acest aspect întrucât a renunțat de mult la sutiene.

„Cine are oricum nevoie de ele? Sunt inconfortabile”, a spus tânăra care a precizat că ultima dată când s-a măsurat avea 117 centimetri la bust.

Pe lângă silueta ei pe care și-o menține jucând tenis și urmând o dietă strictă, Claudia Rivier are și succes în online. Pe Instagram, tânăra are peste 1,1 milioane de urmăritori.

Tânăra din Croația spune că sânii ei au crescut foarte mult în momentul în care s-a îngrășat 25 de kilograme. „Când eram mai tânără, aveam probabil cu 30 de kilograme mai puțin decât acum. Nu aveam nici urmă de sâni pe atunci. Cred că aveam cupa C, pe care o consider mică pentru forma corpului meu”, spunea Claudia în urmă cu doi ani, potrivit Daily Star. Sânii Claudiei Rivier au crescut foarte mult în ultimii ani, însă aceasta tot consideră că nu sunt suficient de mari și se gândește ca pe viitor să își pună un implant.

„Nu mi-am făcut nicio operație până acum, dar m-am gândit la implanturi mamare”, a precizat tânăra.

Claudia, cerută de mai multe ori în căsătorie Claudia Rivier a povestit că a primit mai multe cereri în căsătorie de la bărbații care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Am primit multe propuneri. Este foarte drăguț. Îi iubesc și apreciez pe fiecare din urmăritorii mei, iar mesajele lor mă bucură enorm”, a povestit bruneta.

Claudia Rivier obișnuiește să posteze imagini cu ea în diferite costume de baie, iar mesajele în care primește complimente de la internauți sunt la ordinea zilei.

„Ești încântătoare, iar frumusețea ta mă uimește zilnic”, „Ești atât de furmoasă”, „Uimitoare”, „Ești frumoasă și grațioasă, ești creația zeilor”, „Superbă”, sunt o parte din mesajele primite de brunetă.

Doliu la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. S-a stins din viață artista de cor Angela Isac

S-a stins din viață Angela Isac, artista de cor a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. Un anunț în acest sens a fost făcut de colectivul teatrului, care a adresat un mesaj de condoleanțe.

Angela Isac a activat timp de peste 21 ani în cadrul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, scrie realitatea.md.

„Cu profundă tristețe, colectivul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” anunță trecerea în neființă a doamnei Angela Isac, artista de cor care a fost alături de noi timp de peste 21 de ani. Angela Isac a fost o prezență constantă, fiind înalt apreciată de întreg colectiv al teatrului.

În această perioadă dificilă, dorim să transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor îndurerați. Gândurile noastre sunt alături de voi. Angela Isac va rămâne mereu în amintirile noastre ca o artistă desăvârșită și o persoană minunată. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut întrevederi cu ambasadorii Greciei și Slovaciei

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut vineri, 31 ami, întrevederi cu ambasadorul Greciei, Nikolas Krikos, şi cu ambasadorul Slovaciei, Pavol Ivan.

În cadrul discuţiilor cu ambasadorul Nikolas Krikos, Popşoi a salutat deschiderea în acest an a ambasadei Greciei la Chişinău, fapt ce confirmă dinamica ascendentă a relaţiilor bilaterale şi intensitatea dialogului politic la nivel înalt dintre cele două ţări, transmite infotag.md.

 Părţile au apreciat stadiul cooperării economice şi au discutat perspectivele de aprofundare a cooperării în sectorul turismului, în contextul lansării unui zbor direct Atena-Chişinău, precu m şi alte domenii de interes pentru ambele ţări. 

Părţile au reiterat importanţa eforturilor depuse de autorităţile moldoveneşti în vederea demarării negocierilor de aderare la UE şi a sprijinului acordat de Grecia în acest sens. 

În cadrul întrevederii cu ambasadorul slovac, oficialii au discutat subiectele prioritare de pe agenda bilaterală, reiterând starea excelentă a relaţiilor bilaterale. Părţile au subliniat importanţa promovării dialogului interparlamentar şi a cooperării economice şi sectoriale între cele două ţări.

În primele trei luni ale anului curent, salariile din Moldova au crescut cu 14,7%

În primul trimestru al anului 2024, salariul mediu lunar brut a constituit 13.170,3 lei, fiind în creștere cu 14,7% față de perioada respectivă al anului 2023 și cu 1,7% mai mic față de trimestrul IV 2023.

Biroul Național de Statistică informează că, în primele trei luni ale anului 2024:

  • câștigul salarial mediu lunar brut, la unitățile din sectorul real cu 4 și mai mulți salariați și toate instituțiile bugetare, a constituit 13170,3 lei, fiind în creștere cu 14,7% față de trimestrul I 2023 și cu 1,7% mai mic față de trimestrul IV 2023;
  • indicele câștigului salarial real (calculat ca raport între indicele câștigului salarial nominal brut și indicele prețurilor de consum), față de trimestrul I 2023, a fost de 110,0%, astfel, câștigul salarial s-a majorat în termeni reali cu 10,0%;
  • numărul mediu al salariaților, comparativ cu trimestrul I 2023, s-a redus cu 0,1%.

Cele mai mari valori ale câștigului salarial mediu lunar, în trimestrul I 2024, s-au înregistrat în activitățile:

  • informații și comunicații 32372,5 lei;
  • activități financiare și de asigurări – 24513,5 lei;
  • producția și furnizarea de energie electrică și termică, gaze, apă caldă și aer condiționat – 18522,6 lei.

Cele mai mici valori ale câștigului salarial mediu lunar s-au înregistrat în:

  • agricultură, silvicultură și pescuit – 8201,8 lei;
  • activități de cazare și alimentație publică – 8605,6 lei;
  • artă, activități de recreere și de agrement – 9726,4 lei.

Comparativ cu trimestrul I 2023, câștigul salarial a crescut în toate activitățile economice. Cele mai semnificative creșteri s-au înregistrat în:

  • industria extractivă – cu 23,5%;
  • distribuția apei; salubritate, gestionarea deșeurilor, activități de decontaminare – cu 21,0%;
  • tranzacții imobiliare – cu 19,7%.

25 de fabrici din Moldova au început transformarea pentru a deveni ”fabrici inteligente”
Articolul anterior
#mamasita: Lia Tăburcean – “Pe unele mame de la terenul de joacă îmi vine să le bat”
Articolul următor