Emilian Crețu vine cu o noutate senzațională pentru copiii din Negureni

Îndrăgitul actor Emilian Crețu a venit cu o noutate uimitoare pentru copiii din Negureni, satul său de baștină, unde este și cetățean de onoare.

Actorul și-a propus ca toți elevii din localitate să aibă posibilitatea să meargă la lecții de înot. Astfel, Emilian Crețu, împreună cu administrația locală, și-au asumat un contract cu proprietarul unui bazin din Capitală, unde vor fi aduși în grupe elevii din sat. Primii vor fi cei din clasele mai mici, iar ulterior, prin rotație, de ore la bazin se vor bucura și cei din clasele mai mari.

„Totul va fi absolut gratuit și vrem să promovăm ca toți copii din sat să știe a înota” – a anunțat Emilian într-un video.

Emilian Crețu s-a implicat de nenumărate ori în acțiuni și evenimente caritabile pe care le-a organizat pentru consătenii săi.

Mai mult, Emilian Crețu a devenit un promotor și un exemplu frumos de grijă, susținere și dragoste pentru familia sa.

O companie aeriană de la noi a inaugurat cursa directă spre Praga

Data de 17 iunie 2024 este marcată de un eveniment important pentru Republica Moldova și Cehia. În această zi a fost inaugurată cursa directă Chișinău – Praga, operată de către compania aeriană Flyone, scrie unimedia.md.

Ambasadorul Republicii Moldova în Cehia, Alexandru Codreanu, care a participat la evenimentul de lansare a cursei aeriene directe Chișinău-Praga, a salutat inaugurarea cursei aeriene directe Chișinău – Praga, subliniind că noile oportunități de călătorie vor spori contactele inter-umane și de afaceri între statele noastre, contribuind astfel la consolidarea cooperării bilaterale moldo-cehe în domeniile comercial-economic și turism și facilitând călătoriile cetățenilor Republicii Moldova, iar țara noastră urmând a fi mai accesibilă și mai atractivă pentru turiștii și oamenii de afaceri din Cehia.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: “De acum ne putem mândri de faptul că solicitările oamenilor au fost îndeplinite și am reușit să lansăm zboruri directe. În viitor, intenționăm să lansăm și alte destinații atractive, consolidând astfel rețeaua noastră de zboruri și oferindu-le pasagerilor opțiuni potrivite pentru a conecta cele mai importante orașe din Europa.”

La bordul aeronavei, pasagerii au fost avut parte de o serie de surprize și cadouri speciale, într-o atmosferă festivă. Echipajul de cabină a fost pregătită să ofere o experiență de neuitat, iar la aterizarea în Aeroportul din Praga, aeronava a fost întâmpinată cu turnuri de apă.

Cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, orarul va fi organizat astfel:

Luni:

Chișinău (RMO) 13:40 – Praga (PRG) 14:40

Praga (PRG) 15:40 – Chișinău (RMO) 18:30

Vineri:

Chișinău (RMO) 07:10 – Praga (PRG) 08:10

Praga (PRG) 09:10 – Chișinău (RMO) 12:10

Pentru mai multe informații despre orarul zborurilor și rezervări, accesați flyone.eu sau în aplicația mobilă FLYONE.

O maşină a luat foc într-o benzinărie din sectorul Buiucani. Automobilul era staționat

Un automobil care staționa într-o stație peco a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit 2 echipaje de pompieri și ambulanța. Totul s-a întâmplat în sectorul Buiucani al Capitalei, scrie stiripesurse.md.

Potrivit Lilianei Pușcașu, ofițerul de presă al IGSU, a ars secțiunea motorului a autovehicului, din acest motiv s-a declanșat incendiul.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Accident grav la Orhei! Cinci oameni, printre care trei copii, transportați la spital

Cinci persoane, printre care trei copii minori, au fost transportați la spital în urma unui grav acciden care a avut loc pe drumul R-6 „Chișinău-Orhei-Bălți”. Informația a fost confirmată pentru Compania Teleradio-Moldova de către ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău. Potrivit datelor prezentate, accidentul a avut loc în dimineața zilei de 18 iunie, în jurul orei 11:00, scrie stiripesurse.md.

În urma impactului, șoferul de 51 de ani, o pasageră din celălalt vehicul și trei minori au fost transportați la spital pentru investigații.

Conducătorul auto de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celălalt șofer urmează să fie supus testat alcoolscopic.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cum putem întârzia îmbătrânirea. Specialiștii dezvăluie care sunt alimentele care pot încetini acest proces natural
Articolul anterior
Clătite clasice, o rețetă perfectă în Săptămâna Albă
Articolul următor