Eroină la doar 12 ani!

A devenit eroină la numai 12 ani! Este vorba despre o fetiţă din statul american Minnesota, care a reuşit să oprească de una singură un autobuz scăpat de sub control. Şoferul autobuzului a leşinat în timp ce conducea autovehiculul plin cu elevi, iar Rana Kraftson a realizat imediat că ceva grav se întâmplă atunci când şoferul autobuzului şcolar a părut să aibă o criză de epilepsie. 

„A început să tremure, iar la un moment dat a căzut de pe scaun. Atunci m-am ridicat şi am început să strig că a leşinat”, spune Rana.

În autobuzul cu pricina nu se afla niciun adult care să intervină. În plus, şoferul inconştient încă avea piciorul pe pedala de acceleraţie, iar autovehiculul se îndrepta cu viteză către o curbă.

„Am realizat că trebuie să opresc autobuzul, altfel urma să lovim un pom. Piciorul lui acoperea pedalele, aşa că a trebuit să îl mut”, povesteşte fata.

Potrivit martorilor, Rana a apăsat iniţial pedala de acceleraţie, dar apoi a reuşit să nimerească frâna, iar autobuzul s-a oprit. Autorităţile locale au intervenit la scurt timp şi niciunul dintre copii nu a fost rănit. Părinţii tinerei eroine au fost deosebit de mândri atunci câd au aflat de rolul ei în prevenirea unui potenţial accident.

„Este foarte isteaţă, lucru moştenit de la mama sa”, spune Torry Kraftson, tatăl Ranei.

Rana Kraftson urmează să primească un premiu din partea şerifului local, relatează NBC News. Cât despre şofer, acesta a primit tratament medical şi este în afara oricărui pericol.

Sursa: http://www.realitatea.net

Întărește-ți imunitatea cu remedii naturiste!
Articolul anterior
Urmărește traseul lui Moş Crăciun pe Internet
Articolul următor
Alte articole interesante